3 x MASTERCLASSES

Du får 3 masterclasses - men betaler kun for 2!

Tag udviklingen i egen hånd! På disse 3 masterclass deler Niia Bloch ud af sin ekspertviden om vigtigheden af selvomsorg, at tyde kroppens signaler og turde at stå frem og vise sit sande jeg.

LAD MIG KOMME I GANG

Masterclass #1: Selvtransformerende selvomsorg

Hvad koster det dig ikke at drage omsorg for dig selv?

Du kan skabe den forandring, du ønsker, og opleve, hvilken transformation en nærende selvomsorg kan medføre.

Denne masterclass giver dig de nødvendige redskaber for at få en stærk og nærende relation til dig selv.

Læs mere om masterclassen "Selvtransformerende selvomsorg".

Masterclass #2: Sådan lærer du at mærke efter, hvad du vil

På denne masterclass deler Niia Bloch ud af sin ekspertviden om vigtigheden af at mærke efter din krops signaler, og hvordan du lærer at få mere mod til at turde handle på det, du mærker.

Du vil lære den solide strategi for at skabe dit eget stærke kompas, der fører dig der hen, hvor du gerne vil være.

Læs mere om masterclassen "Sådan lærer du at mærke efter, hvad du vil".

Masterclass #3: Få modet til at stå frem og vise, hvem du er

Har du har svært ved at finde modet til at stå frem og vise, hvem du er? Så er du langt fra den eneste, der lader frygten komme i vejen.

På denne online masterclass får du klarhed og handlekraft til at formidle det, du brænder for.

Med andre ord: Du får modet til at stå frem og vise, hvem DU er.

Læs mere om masterclassen "Få modet til at stå frem og vise, hvem du er".

 

"Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

Signe Kolmos
Erhvervsmentor & coach, Engine

"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk! Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Mie Madsen Kaae
CEO og medindehaver af Blackbird Institute

"“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!""

Gitte Jørgensen
Forfatter, freelancejournalist og coach

Om underviseren

Jeg er mega menneskenørd. Fra jeg var 13 år, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens. Med indsigt i både coaching, kropsterapi og biomedicin har jeg forskellige vinkler og måder at se dig på. Jeg er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter. De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelser og sessioner for tusindvis af mennesker og hjulpet dem med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv. Læs mere om Niia her.

JA TAK, JEG ER KLAR!

DE PRAKTISKE DETALJER

Du får

Få 3 masterclasses - betal for 2! 

#1 Transformerende selvomsorg.
#2 Sådan lærer du at mærke efter.
#3 Få modet til at vise, hvem du er. 

Direkte adgang

Du får adgang med det samme og kan afspille videoerne når som helst.

Pris

599 kr.
(normalpris: 897 kr.)
inkl. moms

Close

3 simple trin til at forstå dig selv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag Niia's gratis e-bog om hvorfor du handler som du gør.

Ja tak, send den til mig
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".