Det er tid til at være modigt - og her er hvordan du bliver det!

Stjernerne over os, står lige nu i den samme konstellation som de gjorde, dengang Romerriget faldt. Der er tryk på, og trykkogeren kan ikke længere holde dampen inde. Presset er for stort. 

Den hvide mands overherredømme i ægteskabet med kapitalismen vakler! Meget er på spil. Meget sker omkring os.

Og mens den gamle verden falder, er tiden endelig kommet til at bygge en ny op. 

Den (balancerede) feminine energi er den der skal vise vejen nu. Være vores ledestjerne og hjælpe med at vaske skammen af os. Løsne de stramme selvregulerende tanker der holder os på en for lille plads i livet. Og i os selv - ikke mindst!

Det er på tide, at vi ser andre kvinder som søstre og ikke som konkurrenter. At vi både i fællesskab og selv, åbner vores mund og højlydt taler vores sandhed, og det der føles sandt for os. 

Det er på tide, at vi ændrer, både i det indre og i det ydre, de vilkår der forhindrer os i at få del i magten i samfundet. Den gode magt vel og mærke. Den der støtter, løfter og giver. Ikke den der sletter, udrydder og mindregør.

De kvindelige phd-studerende vælger den efterfølgende forskning fra, fordi den måde forskningsmidlerne tilkæmpes på, ikke efterlader plads, tid og nærvær til familie struktur. Det samme gælder for toplederne, topcheferne og politikkerne. Det er en skidt konstruktion som skal ændres! 

Og det starter i os selv. 

Den gode nyhed er, at mange af os har forberedt os. Vi har lavet det indre arbejde, mens vi har virket og stillet op, i den ydre verden samtidig. Vi er i princippet klar nu, men mangler måske modet til at tage springet ind i vores nye form. Vores nye virkelighed. 

Jeg kan kun sige, at vi kan ikke blive mere klar! Det er, som om at der ikke er flere forhindringer foran os. Der er kun tilbage at tage skridtene og GØRE det.

Vi skal træde i lederskab for det, der er vores at lede, vi skal vænne os til lyden af vores egen stemme og tillade os selv at blive stående der, også selv om vi måske ikke rammer skiven i første forsøg. Men blive ved til vi mestrer det! 

Mestrer følelsen vi står i, tankerne der medfølger, og den nye autoritet i os selv. Vi skal aktivt turde vores nye virkelighed. 

Hvis du føler dig forhindret af en fortid, der er svær at komme fri at eller fx er plaget af fysisk eller psykisk ubalance, så er der konkret hjælp at hente.

Én af dem der har været en lifesaver for mig er Dr. Joe Dispensa. Hans forskning, viden og formidling omkring hjernen hjalp mig gennem en af de længste og sværeste passager i mit voksenliv, da jeg skulle kæmpe med bakterier fra en borrelia infektion og de organ- og hjerneskader det medførte.


På samme måde som angreb af vira, bakterier, svamp og parasitter kan overtage kroppen og bevidstheden - på samme måde kan vores tidligere erfaringer, traumer og andre menneskers ord, dom eller handling skade os. De truer med at overtage os og kommer til at overskrive den vi i virkeligheden er. 

På den måde risikere vi at blive slaver af andre, af os selv, af fortiden, af angsten, af omstændighederne. 

Det er tid til at gøre os fri. 

Det er alle hænder på dæk nu, så vi kan ændre kursen og rette skuden op. Vi skylder både os selv, vores børn, samfund og jordklode at steppe op nu. Også selvom det kan føles uvant og usikkert til at starte med.

Det er en (r)evolution I gang, og du er en afgørende del af den! 

Vi kan ikke gøre det alene, men vi kan gøre det sammen. 

Og det starter i os selv. Derfor kan alle være med. Også dig. Og mig.

In grace

Niia

 

PS: Hvis du har brug for en kickstart til at overkomme det der fysisk og eller emotionelt forhindrer dig, så har Dr. Joe Disepensa lavet et online-introduktionskursus til 0,- kr. som du kan tilmelde dig lige nu. Jeg kan VARMT anbefale det!

 

Og jeg står også til rådighed hvis der er brug for mig. Du booker din tid til en session lige her.

 


In grace
Niia

Har du brug for personlig sparring? Så booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig IKKE om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.