Det handler om frihed!

Uncategorized Apr 25, 2019

For mig handler selvudvikling om FRIHED.

 

Om at mærke mig selv og have en adfærd, der afspejler mine dybeste værdier.

 

Når jeg lever i overensstemmelse, opleves livet meningsfuldt.

 

Jeg møder mennesker, leverer og håndterer dagens opgaver med en grundtone af glæde, ro og tilfredshed.

 

Jeg har stadig massere af “aber på bagsædet” i form af tanker og følelser, der larmer.

 

Forskellen er, at jeg ved, at de er der, accepterer dem, og vigtigst af alt at JEG har placeret dem på bagsædet og ikke i føresædet. Der sidder jeg.

 

Det gør mig fri til at mærke efter og VÆLGE, hvordan jeg vil reagere på det, jeg oplever.

 

Det gør mig fri til at leve, elske og forfølge mine drømme, fordi jeg ved, at jeg er LIVSDUELIG og har en erfaring med at overkomme tab, kriser og traumer.

 

Det gør, at jeg TØR. Fordi jeg ved, at jeg kan håndtere det, hvis det går galt.

 

Det betyder, at jeg tør udtrykke mine behov i de nære rum, sætte og respektere grænser, bede om hjælp, tillade mig selv at forsøge og fejle, og stå op for det jeg tror på, også når alle de andre tror på noget andet.

 

For mig er det frihed.

Hvad er frihed for dig?

In grace
Niia

 

Er du klar til at blive fri?

Nu kan du tilmelde dig næste LEEP hold, der starter d. 29 august 2019.

Der er et begrænset antal pladser.

Her er nogle udtalelser fra tidligere LEEPlinge

Fra Facebook:

"En yderst fornem dag for mig at fejre. Idag for 8 år siden kunne jeg som en af pionererne officielt kalde mig Leading Energy and Essence Practitioner, i daglig tale LEEPling.
For mig at se tilbyder LEEP-uddannelsen helt igennem essentiel viden og forløsning, der burde være pensum i hvert et menneskes udvikling. Jeg glædes daglig over et netværk af ligesindede, der stadig vokser."
Etaine Jazonia

"Jeg gik til eksamen præcis samme dag - 🇩🇰 på min 47 års fødselsdag🇩🇰 og den uddannelse er så meget årsagen til at mine børn (25 og 27) hviler i deres selværd, og er igang med uddannelsesvalg truffet med deres hjerter, og gennemføres og anvendes med bevidsthed og essens som redskaber 🙏🙏 🙏Jeg er meget taknemmelig 🙏🙏🙏"
Hellesophia Hermann

"❤️ og det var præcis sådan en aften, der ændrede mit liv i stor skala 🙌🏻 Husker stadig hvordan jeg efterfølgende med tårerne løbende ned af mine kinder begav mig svævende gennem København, velvidende at jeg havde fundet det sted, hvor jeg kunne finde det, jeg længtes efter ... 🙏🏻 for evigt taknemmelig ❤️ ... og nogle af de mest betydningsfulde mennesker jeg har i mit liv, er fra din Leep tribe 🥰 tak Niia."
Katrine Heller

"Jeg kan varmt anbefale LEEP forløbet .. som helt sikkert var et turning point i mit liv "🙏
Fru Havnsø

"Helt enig, fantastisk rejse💝
En gave for livet"
Tina J Larsen


Vil du vide mere? Så læs mere om LEEP uddannelsen her

Er du klar? Så tilmeld dig næste hold her

Hold dig opdateret med nyheder, gode tilbud og relevant viden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis min e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv". Jeg sender jævnligt nyheder og videoer fra mig. Jeg spammer dig ikke, og jeg deler ikke din information med andre. 

JA TAK
Close

50% Gennemført

Bare skriv dit navn og din e-mail, så får du miniguiden 

"3 simple trin til at forstå dig selv"