Heltens Rejse & COVID-19 virus

covid-17 heltens rejse Apr 04, 2020

Jeg kender ikke til COVID-19 virus, andet end det jeg har lært ved at se tv og lytte til radio siden starten af marts.


Men jeg kender til at være i en pludseligt opstået krise, hvor der kommer nye insisterende dansepartnere på balkortet, i form af forvirring, utryghed, afmagt, angst for fremtiden, samtidig med, at virkeligheden byder på nye og øgede krav.


Jeg har siddet med det, utallige gange, i det terapeutiske professionelle rum og har selv, privat, stået i det, mange gange.


De elementer og de emotionelle tilstande, kan for mange af os aktivere følelsen af, at det er uvelkomment, for det bringer os i kontakt med vores egen dødelighed, at andre vi holder af, kan dø, og hele processen med at rumme og bære alle disse følelser, kan i sig selv føles som en lille død. 


Pludselig opståede kriser bringer virkeligheden ind i vores intime og private sfære, som vi på daglig basis gør så meget for at opretholde og vedligeholde. Vi kommer i pinefuld kontakt med hvor små og bløde vi er, sammenligning med de voldsomme kræfter der nu er på spil omkring os. 


Her hjælper oplysning, viden om tal og statistikker kun vores venstre logiske og konkrete hjernehalvdel. Vores højre kreative og abstrakte hjernehalvdel har brug for fortællinger, nærvær, og et mere sjælsvævet landskab til at finde forståelse og mening.


Vi brug for at få et bredere fodfæste, et større perspektiv af forståelse som afsæt til at konfrontere og være med det nye ukendte. Vi har behov for at få vakt de iboende ressourcer, der har det med at snorksove i en rutinepræget og overvejende forudsigelig hverdag. Lidt ligesom Clark Gabel der bliver til Supermand når kaldet til handling opstår.


For det er også det, som en krise er: en afbrydelse og for rigtig mange - en vækkelse. 


Få jeg kender, inklusiv mig selv, laver frivilligt grundlæggende forandring. Der skal noget ekstraordinært til at kalde os ud af vanen og katapulte os ind i en ny virkelighed. Og manner, der er ingen tvivl om, at der er behov for en ny virkelighed både individuelt, lokalt og globalt, som verden er og ser ud lige nu. Og lad os da for dælen gribe chancen når den bliver os serveret i sin reneste form, som den gør lige nu.


Som jeg ser det, er det der sker nu, en pause for planeten. Dette er for os mennesker en mulighed for at vågne op.


I enhvert eventyr - oldgammelt, nutidigt, fiktivt eller virkeligt - finder der en figurativ eller faktisk rejse sted. Den rejse kaldes ofte for helterejse. 


Den starter med at vi forlader den kendte almindelige verden og går i gennem den farefulde - men transformerende - rejse inde i det ukendte. De prøvelser vi møder her, forandrer os. Og den hjælp vi får, er ofte fra uventet side og til tider overnaturlig. 


Rejsen kommer fuld cirkle ved at helten vender tilbage til den kendte verden igen, dog forandret og med sine særlige gaver, visdom og indsigter med sig, til gavn for mange.

 

Hvis du er blevet nysgerrig på hvad en sådan rejse mere detaljeret går ud på, så kan du for 0,- kroner og uden andre skjulte salg, få gennemgået Heltens rejse. 


Du kan tilmelde dig her frem til 30.5.2020 og få øjeblikkelige adgang til hvad Heltens rejse er. Jeg ved fra tidligere kursister, at rejsen kan være med til at give en fin og kærlig status på hvor du selv befinder dig lige nu, i egen livsreflektion og samtidig få fornyende inspiration.

Mit hjerte går ud til os alle sammen. Os der sidder alene, os der er fanget i hjem der er utrygge og farlige. Os der er i sygehus- og plejesektoren, os i beredskabet. Os der sidder bag kassen i alle landets apoteker eller dagligvarebutikker. Os der er politikkere, os der er ledere. Os der er afskediget, os der er både skal arbejde hjemme og samtidig passe og/eller hjemmeskole børn. Os der er standet langt væk fra hjem og som ikke kan komme hjem og alle os der på andre måder er presset af de nye og ukontrollerbare omstændigheder. 


Lad os sammen komme styrket ud af denne krise.


In grace
Niia

PS: I morgen tidlig - Søndag d. 5.4.2020 kl. 04.45 dansk tid, er der global massemeditation, samtidig med at planeten efter sigende skulle blive overstrømmet med 5D gamma stråler i en hidtil uset mængde. Du behøver ikke at gøre andet end at sætte dig og tune ind og meditere som du foretrækker det.
Du kan google dig frem til mere information om eventet ved at søge på "Ascension Timeline Meditation".

Har du behov for en session, så kan du booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig ikke om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.