Jeg flyttede til Nordvestsjælland i stedet for i Nordvestjylland, hvorfor? (Og tips om ikke at gå i frygt)

Der var et åbent øjeblik, hvor jeg havde givet slip på det gamle og sat en kurs for det nye, midt i en transit. Lige der, skete der en række hændelser: jeg fik tilbudt en meget meningsfuld konsulentopgave og en veninde der bor i det tætteste man (i min verden) kommer på paradis i Danmark, fortalte at en nabo ville sælge sin grund.

 
Så stod jeg der og skulle tage mine tanker og min vej op til revision. Og efter ikke mange overvejelser, valgte jeg at skifte kurs, gå med flowet og er nu landet i bakkerne i Fårevejle i Nordvestsjælland. Langt væk fra den oprindelige plan.

 
Her er frodigt og havet ligger i horisonten og smelter sammen med himlen, kun med en nuance I blå til forskel.

 
Jeg er lykkelig, taknemmelig og også mærket af vinter og bygge- og etableringsproces.

 
Meget skal klappe og det er ikke verdens mest ekstravagante budget jeg bygger på, så det skal lykkes det hele for det halve. Og det gør det.

 
Jeg har det mest fantastiske team omkring mig, og gode arbejdsfolk der hver dag realiserer min drøm mere og mere og skaber mit kommende hjem. Herude in the middle of nowhere, men ’my where’ hvor det på alle måder er meningen jeg skal være.

 
Hver dag sætter jeg mig og tapper ind i kærlighed (dig, der følger mig på de sociale medier, ved at jeg delte Marianne Williamsons online kursus i relationer, der var gratis i et kort tidsrum. Her uddyber hun dette, inspireret af “Et kursus i mirakler”*). 

 
Jeg ser for mig hvad jeg gerne vil have til at ske. Laver en “feel-good” film hvor jeg ser for mig dem jeg elsker og mig selv, i forskellige scenarier i huset, haven og på stranden. Jeg laver “pre-sensing”, skaber formfeltet for den virkelighed jeg ønsker mig og forstærker det ved at FØLE det.

 
Det virker!

 
Jeg er i perioder kommet fra det at ”pre-sense”, og har ladet mig hvirvle ind i bekymrings- og frygttanker. Men øv hvor det ikke bringer noget konstruktivt med sig! Angst æder sjæle op**! Der er nok frygt - særligt i denne tid - så i balancens navn styrk kærligheden.

 
Livet er et mirakel, DU er et mirakel. 

 
Dine tanker skaber, så vær opmærksom!

 
Det er ret enkelt, det du frygter vender du fra negativ til positiv og til det du ønsker dig og på én og samme gang, så træner du dine tanker og følelser til at være i det du ønsker dig, som om at det var virkeligt. 

 
Du skal selvfølgelig stadig forholde dig til virkeligheden og håndtere den. Men bliv ved med at se det for dig som du ønsker dig. Fx mens du tager, lad os sige 30 dråber Echinaforce dagligt for at styrke dit immunforsvar, kan du dvæle ved hvor sund og rask du er, mærke at du er udhvilet, vel-ernæret både fysisk, følelsesmæssigt, intellektuelt og spirituelt. Lade billedet blive så stærkt som du kan skabe det og se det for dig. Føle du ér alt det du ser for dig. I hele din krop og hele dit sind.

 
Hvis du trænger til at ventilere nogle tanker og følelser, kalibrere kroppen og opgradere din livskurs, så er jeg er i København 2 gange om ugen og tilbyder kropsterapi og individuelle sessioner til priser så gode som de var i 2009!
 

Du kan booke tid her.

 
Jeg glæder mig til at se dig.

In grace

Niia

 

* “Et Kursus i Mirakler” er en bog kanaliseret til og nedskrevet af Helen Schucman. Ordene hævdes at komme fra Jesus Kristus og anses af mange for at være vor tids bibel. 

**Oprindeligt “Angst essen Seele auf”, filmtitel af Rainer Werner Fassbinder.

 
PS: Det jyske eventyr er ikke skrinlangt, det lever endnu, men bliver i første omgang med tiden til et feriested <3

Har du brug for personlig sparring? Så booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig IKKE om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.