Kroppens magi!

Det der har rykket allermeste for mig, har været at arbejde med kroppen.

Fra jeg som 18-årig trænede Ny Dans med Bo Madvig, til jeg kom på skole i Holland og arbejde med Kontakt Improvisation, Alexander teknik, Body Mind Centrering, Experiential Anatomy og dybgående "Hands-on" arbejde med Eva Karzag - til min tid i mesterlære hos nu afdøde Ole Kåre Føle og hans søn Bengt Andersen i midten af halvfemserne.

Siden har det været en fortsat rejse, hvor jeg har rundet de fleste afkroge af kropsterapi, bevægelse og tænkelige variationer af balancering af krop-psyke-ånd gennem kroppen.

Kroppen blev mit jordstik og den direkte årsag til, at jeg stod distancen med en hardcore psykisk bagage, uden at få pip i låget undevejs.

Kroppen gav mig muligheden for at bevæge og processe de følelsesmæssige svære ting. Den gav mig muligheden for at udtrykke og forløse det, som ord ikke formår. 

I 30 år har jeg arbejde med - og arbejder stadig med - kroppen, både i individuelle sessioner og i min undervisning. Kroppen er den vigtigst nøgle til psyken og ånden. 

Det er helvedes svært at talte om hvad der er der sker i arbejdet med kroppen, hvis man ikke selv har prøvet det.

Cirka lige så kikset som at forklare magien ved et kys, til en der ikke har været forelsket eller kysset før. Det lyder bare ikke så fantastisk som det føles!

Selvom det har sine udfordringer at sætte ord på, vil jeg gerne åbne dørene for dig, ind til kroppens magiske univers.

Derfor har jeg inviteret grundlæggeren af Fascial flow®, underviser, behandler, Rolfer, Rolf movement practitioner og Continuum teacher, Jeanne Jensen som gæst i næste episode af “Drikker du kaffe eller te?”. 

Vi forsøger sammen at sætte sprog på det ordløse og blandt meget andet, at tale om regulering af nervesystemet - fx efter stress, chok, traume - gennem kroppen. 

Uden flere ord, så lyt med her

In grace
Niia

Hold dig opdateret med nyheder, gode tilbud og relevant viden

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gratis min e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv". Jeg sender jævnligt nyheder og videoer fra mig. Jeg spammer dig ikke, og jeg deler ikke din information med andre. 

JA TAK
Close

50% Gennemført

Bare skriv dit navn og din e-mail, så får du miniguiden 

"3 simple trin til at forstå dig selv"