Min podcast kanal er i luften og første episode er klar til dig 📡

Det en stor dag for mig!

Min podcast kanal "Drikker du kaffe eller te" er i luften. Juhuuu!!

Jeg glæder mig til at introducere dig for nogle af de mennesker, jeg respekterer allermest, og tale med om relevante emner indenfor krop, psyke og ånd.

Vi sidder ikke længere rundt om lejerbålet om aftenen og lytter til historier længere. Men vi har stadig behovet for at lytte til og lære af hinanden.

Uden mere forsinkelse, så er det mig en glæde at invitere dig til den første episode, som du kan lytte til her på min hjemmeside eller direkte på Spotify.

I denne episode har jeg ekstraordinært byttet rolle, således at det er mig der bliver interviewet af skønne Hannah Haansbæk. Vi kommer blandt andet ind på 7 forskellige avatare som du måske kan genkende dig selv i?

Hvis du har kan lide hvad du høre, så abonner på showet, følg og like det på Instagram og facebook og DEL det gerne med dine venner og på de sociale medier med hashtagget #drikkerdukaffeellerte? eller #niiapodcast

Vi ses "omkring bålet"!

In grace
Niia 

Upsadaisy! Sidste dag, hvis du vil spare 25% på Mentorgruppen.

Vær en del af en eksklusiv gruppe af højt motiveret mennesker, som ønsker at vokse og udvikle sig både fagligt og personligt.

Nyd godt af fordelen af mange kloge hoveder, der samles i gruppen for at løfte alle op til et højere niveau, hvor nye resultater og ny udvikling er mulig.

NB: Der er kun 10 pladser i alt!

Læs mere om Mentorgruppen her

Vil du høre mere om LEEP?

"Den måde hun (Niia) formår at samle krop og sjæl, så kroppen får lov til at udtrykke noget af alt det vi forsøger at undertrykke, er noget af det største jeg har fået med mig”"
~ Nicholas Thorsen, consulent

Læs mere om LEEP her.

Næste hold, starter d. 29 august 2019 og der er et begrænset antal pladser.

Har du brug for personlig sparring? Så booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig IKKE om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.