Vil du have kontrollen tilbage?

kontrol læring Jan 12, 2019

Er du træt af dit eget glasloft?

Er du træt af knap nok at have tid til det, du skal, så du ikke orker at have større ambitioner?

Jeg kender det. I mange år var jeg selvstændig, var ene-stående mor og stort set alene om ansvaret og opgaverne. Skulle noget gøres, gjorde jeg det. 

Indtil det gik op for mig, at jeg var blevet min egen flaskehals og største hindring for vækst og succes.

Jeg manglede mål, overblik og brugte for meget tid på at løbe ærinder og gøre ting, som en studentermedhjælper eller praktikant kunne gøre. Jeg manglede kompetencer og motivation.

Det lavede jeg om på, og efter mange bøger, online kurser, live-seminarer i USA og trial and error stod jeg langt om længe med en klar og realistisk plan. Jeg kendte mine prioriterede arbejdsopgaver, som løbende blev optimeret og delvist outsourcet. Det frigav tid og headroom til at være kreativ og inspireret igen. YES! 

Jeg ved, hvor meget min rejse kostede: uddannelse, tabt fortjeneste og manglende livsglæde. 

Det behøver du ikke at opleve.

Jeg vil med glæde lære dig, hvad jeg har lært og videreudviklet, så du kan få kontrollen tilbage i dit (arbejds)liv og få overskud til at sætte og nå højere mål igen.

Den 6. februar starter en ny mentorgruppe af selvstændige og andre personer, som ønsker at brænde igennem og nå deres mål i 2019.

Vi mødes 10 gange i løbet af hele 2019, hvor vi har et specifikt tema for hvert mentormøde. Vi bruger en halv effektiv dag om måneden, hvor vi sparrer med hinanden, og du får konkrete opgaver, der rykker på dit personlige projekt.

Hvis du tilmelder dig inden den 27. januar, giver jeg dig en GRATIS individuel session med mig (værdi af 3.125 kr.) samt 3 fantastiske bonusser oveni!

Der er kun 10 pladser i alt. Skal du have en af de få ledige pladser?

Tilmeld dig her.

 

In grace
Niia

Har du behov for en session, så kan du booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig ikke om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.