FÅ MODET TIL AT STÅ FREM OG VISE, HVEM DU ER

Har du har svært ved at finde modet til at stå frem og vise, hvem du er? 

Så er du langt fra den eneste. De fleste tør ikke vise, hvem de er, hvad de reelt mener, og hvad de egentligt har behov for. Vi lader frygten komme i forvejen. Men når du viser dit sande jeg, så vil du blive set og mærket.  

 

HJÆLP MIG MED AT FINDE MODET

Lader du frygten stoppe dig?

Den udfordring, som langt de fleste mennesker har, er, at de ikke tør vise, hvem de virkelig er, hvad de dybest inde mener, og hvad de egentlig har behov for. Hovedsagligt på grund af frygten for at:

  • miste
  • ikke være elsket
  • skuffe andre.

Det dyrebare spørgsmål er bare: Hvad koster det dig ikke at vise dit sande jeg? Hvilken pris betaler du, dit helbred og ikke mindst din sjæl?

Det er sårbart at vise, hvem du er. Der er ofte en lille stemme i baghovedet, der spørger: Hvis jeg viser, hvem jeg er, er jeg så stadig elsket?

Men svaret er, at du ofte bliver elsket og respekteret endnu mere, når du tør vise dine sande farver. Du vil stå meget stærkere i dit liv og have nemmere ved at kommunikere klart og tydeligt.

På denne masterclass deler Niia Bloch ud af sin ekspertviden om, hvad der typisk holder dig tilbage fra at vise, hvem du virkelig er. Du vil lære redskaber til at stå stærkt og stråle i dit eget lys.

"Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

Signe Kolmos
Erhvervsmentor & coach, Engine

"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk! Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Mie Madsen Kaae
CEO og medindehaver af Blackbird Institute

"“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!""

Gitte Jørgensen
Forfatter, freelancejournalist og coach

Hvad får du?

Niia Bloch har med sit arbejde som Leading Energy & Essence Practitioner mere end 30 års erfaring med trivsel, selvomsorg og personlig udvikling.

På denne masterclass vil du lære:

➺ Værktøjer til at leve i overensstemmelse med den, du er, og det, du tror på, så du bliver mærket og set.

➺ Hvad der typisk holder dig tilbage fra at vise, hvem du virkelig er.

➺ Redskaber til at bevare balancen i livets udfordringer og stadig holde din kurs.

➺ Den værdifulde strategi for at blive kalibreret til at klinge sandt og autentisk, så du kan kommunikere med sikkerhed, klarhed og handlekraft.

Der vil være lige dele teori og praktiske øvelser, så du kan mærke effekten på egen krop med det samme.

Når du lever i overensstemmelse med den, du er, og det, du tror på, så kan folk mærke det. Det giver pondus og respekt.

 

JA TAK, HJÆLP MIG MED AT FINDE MODET

DE PRAKTISKE DETALJER

Direkte adgang

Du får adgang med det samme og kan afspille videoerne når som helst.

Workbook

Du kan downloade din workbook, notere og holde dig selv på sporet undervejs.

Pris

299 kr.
inkl. moms

Om underviseren

Jeg er mega menneskenørd. Fra jeg var 13 år, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens. Med indsigt i både coaching, kropsterapi og biomedicin har jeg forskellige vinkler og måder at se dig på. Jeg er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter. De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelser og sessioner for tusindvis af mennesker og hjulpet dem med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv. Læs mere om Niia her.

JA TAK, JEG ER KLAR!
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".