Giv et gavekort

Forkæl en, du holder af!


Det er ikke altid nemt at finde den rigtige gave, men med et gavekort kan du være sikker på at give en gave, som modtageren bliver glad for. Gavekortet passer både til fødselaren, den nybagte mor eller den færdige student, der ønsker at stå stærkere og få mod til at realisere visioner, der rækker udover dem selv.


Med print-selv kan du hurtigt og nemt bestille et gavekort. Du vælger blot, hvilket beløb du ønsker et elektronisk gavekort på, så sender vi det til dig på mail!


Vilkår for Niia Blochs gavekort


1. Gyldighedstid

Det elektroniske gavekort er gyldigt 1 år fra købsdatoen.

Gavekortets gyldighedstid kan ikke forlænges.

Hvis du vil vide, om gavekortet stadig er gyldigt, eller hvor lang tid der er tilbage, bedes du kontakte os på [email protected]

 

2. Betaling med elektronisk gavekort

Det elektroniske gavekort har en unik kode bestående af bogstaver og/eller tal, som skal angives ved betaling eller oplyses ved tilmelding.

 

3. Bortkomne gavekort

Niia Bloch bærer ikke noget ansvar for et mistet gavekort.

 

4. Gebyr for udbetaling af restbeløb

Ønsker du at få udbetalt restbeløbet på det elektroniske gavekort, tillægges et gebyr på 250 kr. Et elektronisk gavekort kan senest tilbagebetales et år efter udløbsdatoen.

Bestil dit gavekort her

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.