LEEP: LEADING ENERGY & ESSENCE PRACTITIONER

En uddannelse i personligt lederskab for dig, der ønsker at gøre en forskel - professionelt såvel som privat.

 

Næste LEEP hold starter d. 28. januar 2019. Skal en af de 16 pladser være din?

TILMELD DIG HER Gå væk meddelelse

Hvad er LEEP?

Det er et intensivt 8 måneders forløb, hvor du finder ind til kernen af hvem du er, hvad du længes efter og hvordan du lever drømmen.

Gennem uddannelsen bliver du guidet trygt igennem den forandringsproces, der giver dig et nyt og større perspektiv på dig selv, dit liv og din karriere. 

Du får sat en skarp kurs, der gør dig i stand til, at realisere dit helt eget mål, som du brændende ønsker at se virkeliggjort i dit liv. 

LEEP træner dig til at blive ved roret, holde kursen og vokse af oplevelsen selv når omgivelserne viser tænder. Du lærer at forstå og balancere dig selv, uanset hvad du står i.

 

"Hun er den i Danmark, der på bedste og hurtigste vis kan hjælpe dig med at få aktiveret og udfoldet dine iboende ressourcer. Det, du investerer i Niia, vil komme igen på mange planer: mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt OG som konkrete, målbare resultater. Hun er den, du har ledt efter."

ANDERS SØNDERGAARD
Business coach

"Jeg har prøvet meget både som leder i industrien og som privatperson, men LEEP er den uddannelse, der virkelig kommer hele vejen rundt om mig som menneske."

SIGNE KOLMOS
Engine

"Hun taler et KLART SPROG herligt befriet for ”alternativt” ævlesprog. Det er verdensklasse!"

CAROLINE SØEBORG AHLEFELDT
Direktør og foredragsholder

Hvad kan du helt konkret bruge LEEP til?

Dit outcome af LEEP er øget mod, klarhed og handlekraft. Det betyder mindre nedetid, færre indre og ydre konflikter, mere nærvær og fokuseret handling. LEEP udkrystalliserer, hvad dit bidrag til livet - og til verden er. Og giver dig modet til at folde dét ud, som er aller vigtigst for dig.

Du får konkrete værktøjer til at styrke dine personlige og faglige styrker indenfor:

➺  Strategisk kommunikation

➺  Svære samtaler

➺  Motivation af forskelligartet grupper og personer

➺  Samarbejde om en fælles vision

➺  Autentisk lederskab

Vil du vide mere?

Læs mere om uddannelsen, dit personlige og professionelle udbytte samt praktisk information. 

Fra drøm til virkelighed på 8 måneder

 

Hvem er LEEP til?

Uddannelsen er til dig, der længes efter en forandring i livet. Dig, der vil rykke dig og leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Dig, der der ønsker at være en del af en inspirerende gruppe, og opleve undervisning der er  dynamisk og levende - og 100% powerpoint fri. Hvor der er tid og plads til at få de hindringer og udfordringer, der historisk set har klodset dig, identificeret og transformeret til personlig styrke og indsigt.

Ultimativt er LEEP er for dig, der vil være med til at skabe en bedre verden. For når du forandrer dig, forandrer verden sig omkring dig.

6 moduler der fører dig i mål

Allerede fra første modul vil du opleve en mærkbar forandring. Efter 8 måneder er der sket en personligt transformation. Der er et tydeligt før og efter LEEP.

MODUL 1

➺  Lær at få øje på det, du ikke umiddelbart kan se, forstå eller kontrollere – som bliver ved med at bringe dig ud af kurs

➺  Bliv klar over, hvad der trigger dig: Særlige situationer, bestemte personer, stemninger i rummet…

➺  Få bevidsthed om dit eget energisystem

MODUL 2

➺  Sådan går du fra at være ydrestyret til at være indrestyret

➺  Kom i kontakt med din indre kerne og få større gennemslagskraft og autenticitet

➺  Lær at forbinde dine store visioner med din praktiske virkelighed

MODUL 3

➺  Forstå hvorfor du tænker, som du gør

➺  Opdag hvordan dine reaktionsmønstre er, og hvordan du kan ændre dem

➺  Skab bro mellem hvem du er, og hvem du ønsker at være

MODUL 4

➺  Sådan går du fra du selvsabotage til selvomsorg

➺  Lær at rumme og håndtere dine følelser

➺  Skab et stærkt samarbejde med din krop

MODUL 5

➺  Forstå de to fundamentale dynamikker

➺  Sådan skaber du stærkere relationer

➺  Find balancen: åben & sanselig versus handlekraftig & erobrende

MODUL 6

➺  Bliv klar til at folde dig ud – både personligt og professionelt

➺  Få redskaberne til hurtigt at kunne rejse dig op, hver gang du falder

➺  Lær at manifestere dine ønsker og visioner

Ja tak, jeg er klar til at skabe forandring i mit liv

På uddannelsen får du:

➺  18 dages live-undervisning af Niia Bloch

➺  1 times individuel mentoring af Niia Bloch

➺  Et eksklusivt forløb med maks. 16 elever på hvert hold

➺  Et 24/7 online forum

➺  Gennemillustreret professionelt materiale

➺  Et uvurderligt netværk af ligesindende

➺  Lækker forplejning i skønne lokaler

➺  Engagerede assistenter, der skaber flow og overskud på undervisningsdagene.

Signe Kolmos

Erhvervsmentor i Engine

Hør, hvordan Signe har brugt LEEP-uddannelsen til at gå fra at være stressramt Director i Novo Nordisk til at være erhvervsmentor med eget firma.

 

Få direkte adgang til Niia

Som noget helt særligt får du adgang til Niia og hendes solide erfaring og kompetente rådgivning gennem HELE uddannelsen. Også mellem modulerne.

LEEP uddannelsen, der blev grundlagt i 2010, er summen af alt det, Niia har set virke gennem 20 år i sin praksis som high-performance coach, terapeut og mentor.

Niia er 100% committed, holder dig til ilden og lader dig ikke i stikken. Griber dig når du falder og skubber dig fremad, når du har brug for det.

Læs mere om Niia her.

Praktisk information

Dato

MODUL 1: 
27., 28. & 29. januar 2020
MODUL 2: 
27., 28. & 29.februar 2020
MODUL 3: 
26., 27. & 28. marts 2020
MODUL 4: 
 23., 24. & 25. april 2020
MODUL 5: 
18., 19. & 20. maj 2020
MODUL 6: 
22., 23. & 24. juni 2020

EKSAMEN & FEJRING: 
søndag d. 23. august 2020 kl. 9.30 - 15.30

Tid

Undervisningen er
kl. 9.30 - 15.30.

M1 + M5 + M6 er mandag, tirsdag & onsdag.

M2 + M4 er torsdag, fredag & lørdag.

M3 er tirsdag, onsdag & torsdag

 

 

 

CALL TO ACTION

Sted

Adressen er:

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21
2300 København S

 

 

 

 

 

 

 

Pris

Privat:
Betales LEEP privat, er prisen ekskl. moms 44.450,- DKK

BETALING
Det er muligt at betale i op til 10 rater af fx. 4.450,-/md uden ekstra gebyr. 

Virksomhed:
Betales LEEP af virksomhed, 
er prisen inkl. moms 55.562,- DKK

Ja tak, jeg er klar til at skabe forandring i mit liv

Er du i tvivl, om LEEP er noget for dig?

Synes du, at uddannelsen lyder fed, men er i tvivl, om hvilken forskel den vil gøre for dig? Udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig og finder ud, hvad der skal til for, at du kan rykke dig og leve det liv, som du inderst inde drømmer om.

Har du et fagligt eller personligt mål eller projekt, der bliver nødt til at tage sin form nu? Så kan det være, at en eksklusiv mentorgruppe med Niia Bloch er mere dig, så du kan rykke på din vision og dit personlig mål med det samme. Læs mere om mentorgrupper her.

Har du spørgsmål til LEEP?

"Kære Niia

Du har sagt noget om mig, som har ændret mit syn på mig selv og min måde at være i livet på radikalt.

På modul 6 på LEEP uddannelsen, hvor jeg var fuldstændig smadret fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt sagde du til mig: “Der er så meget power inde i dig. Hvis du bare kunne se det, jeg ser”. Og du sagde det med en oprigtighed og inderlighed, som jeg aldrig har oplevet fra noget andet menneske før i hele mit liv. 

Din sætning og måden at sige den på gav mig et indtryk og en følelse af, at der også kunne være en anden virkelighed for mig. At det måske ikke var alle, der havde klaret det så godt som mig. De tanker vidner om, at selv om livet har givet mig nogle hårde slag, har jeg rejst mig op igen og igen og kæmpet videre. At det kræver et helt særligt mod eller power at stå imod og igennem.

At du sagde som du gjorde og måden du sagde det på, gav mig også et indtryk af, at du oprigtigt interesserer dig for dem, du hjælper. At man ikke er et ligegyldigt nummer i rækken sammen med alle de andre. At du vil mig.

Jeg ser det du gør og siger som en slags fremkaldervæske i et gammelt fotostudie. Et par dråber af det du er, siger eller gør, får mit billede af mig selv til at stå skarpere og mere klart, og jeg kommer til at fremstå som den, jeg virkelig er.

Jeg tror, at det taler ind i, at jeg har en dyb overbevisning om, at det er vores fødselsret at blive elsket, som vi er. At ethvert menneske, uanset dets forudsætninger, baggrund, dramaer, misbrug, svigt, har ret til at leve et værdigt liv.

Jeg har været igennem en masse ting og har fået bearbejdet og healet en masse på LEEP. Idag har jeg selv glæden af at hjælpe andre mennesker med at blive mødt med værdighed og i øjenhøjde og blive set, som dem de i virkeligheden er og ikke igennem en diagnose. Min baggrund har givet mig en utrolig stor indlevelsesevne, empati og rummelighed overfor de mennesker, jeg arbejder med. Nu er det mig, der får lov til at fungerer som fremkaldervæske for andre mennesker, som har brug for at blive set, som dem de er.

At du sagde det, du sagde den gang har gjort, at jeg fik en tro på og fik mig til at handle på det, som min intuition sagde var rigtigt for mig og fjerne den frygt, som stod i vejen. Jeg skiftede karriere, blev skilt, begyndte at styrke min krop, startede på min drømmeuddannelse og fortsatte med at udforske det spirituelle på min egen måde. I dag lever jeg et liv i integritet, kærlighed, nærvær, tro og tillid (for det meste af tiden :-)) Jeg er ikke længere tillært hjælpeløs. Jeg kan mærke efter og transformere mine erfaringer.

Tak for dig, Niia.

Kærlige tanker fra
Kristina Støchkel, Coach og Mentor"

Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".