LEEP: LEADING ENERGY & ESSENCE PRACTITIONER

En uddannelse i personligt lederskab for dig, der ønsker at gøre en forskel - professionelt såvel som privat.

"Hun er den i Danmark, der på bedste og hurtigste vis kan hjælpe dig med at få aktiveret og udfoldet dine iboende ressourcer. Det, du investerer i Niia, vil komme igen på mange planer: mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt OG som konkrete, målbare resultater. Hun er den, du har ledt efter."

ANDERS SØNDERGAARD
Business coach

"Jeg har prøvet meget både som leder i industrien og som privatperson, men LEEP er den uddannelse, der virkelig kommer hele vejen rundt om mig som menneske."

SIGNE KOLMOS
Engine

"Hun taler et KLART SPROG herligt befriet for ”alternativt” ævlesprog. Det er verdensklasse!"

CAROLINE SØEBORG AHLEFELDT
Direktør og foredragsholder

Fra drøm til virkelighed på 8 måneder

 

På uddannelsen får du:

➺  18 dages live-undervisning af Niia Bloch

➺  1 times individuel mentoring af Niia Bloch

➺  Et eksklusivt forløb med maks. 16 elever på hvert hold

➺  Et 24/7 online forum

➺  Gennemillustreret professionelt materiale

➺  Et uvurderligt netværk af ligesindende

➺  Lækker forplejning i skønne lokaler

➺  Engagerede assistenter, der skaber flow og overskud på undervisningsdagene.

Hvem er LEEP til?

Uddannelsen er til dig, der længes efter en forandring i livet. Dig, der vil rykke dig og leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Dig, der der ønsker at være en del af en inspirerende gruppe, og opleve undervisning der er  dynamisk og levende - og 100% powerpoint fri. Hvor der er tid og plads til at få de hindringer og udfordringer, der historisk set har klodset dig, identificeret og transformeret til personlig styrke og indsigt.

Ultimativt er LEEP er for dig, der vil være med til at skabe en bedre verden. For når du forandrer dig, forandrer verden sig omkring dig.

Ja tak, jeg er klar til at skabe forandring i mit liv

Få direkte adgang til Niia

Som noget helt særligt får du adgang til Niia og hendes solide erfaring og kompetente rådgivning gennem HELE uddannelsen. Også mellem modulerne.

LEEP uddannelsen, der blev grundlagt i 2010, er summen af alt det, Niia har set virke gennem 20 år i sin praksis som high-performance coach, terapeut og mentor.

Niia er 100% committed, holder dig til ilden og lader dig ikke i stikken. Griber dig når du falder og skubber dig fremad, når du har brug for det.

Læs mere om Niia her.

Er du i tvivl, om LEEP er noget for dig?

Er du tiltrukket af uddannelsen men i tvivl, om hvilken forskel den vil gøre for dig? Udfyld dine oplysninger, så kontakter jeg dig og finder ud, hvad der skal til for, at du kan rykke dig og leve det liv, som du inderst inde drømmer om.

Har du et fagligt eller personligt mål eller projekt, der bliver nødt til at tage sin form nu? Så kan det være, at et mentorforløb med Niia er mere dig, så du kan rykke på din vision og dit personlig mål med det samme. Læs mere om mentorforløbet her.

Har du spørgsmål til LEEP?

Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".