SÅDAN LÆRER DU AT MÆRKE EFTER, HVAD DU VIL

Din krop, dine tanker og følelser er dine budbringere

De kan gøre dig klog på dig selv, dine behov og på din vej i livet, så du kan skabe den forandring, du ønsker. På denne masterclass lærer du den solide strategi for at skabe dit eget stærke kompas, der fører dig hen, hvor du gerne vil være.

 

JA, JEG SKAL I GANG!

Den udfordring, som langt de fleste har, er, at de tror, at de ikke kan mærke noget som helst. Sandheden er, at de bevidst eller ubevidst vælger ikke at mærke efter. Måske fordi de har lukket ned for deres krop, eller fordi de ikke kan overskue at gøre noget ved det, de mærker. Konsekvenserne ved ikke at lytte efter er:

  • Ubalance i følelserne.
  • Fysiske symptomer og smerter.
  • Tunge tanker og bekymringer.
  • Mister troen på sig selv.

Er det noget, du kender til?


Lytter du til din krop?

Kroppen taler til dig hele tiden. Spørgsmålet er bare: Lytter du til den? Eller overhører du dens signaler gang på gang?

Kroppen taler med både følelser, sansninger og tanker. Konstant. Den har mange brugbare indsigter, hvis du tager dem til dig og ved, hvordan du skal tyde dem. Din krop, dine tanker og følelser er dine 3 vigtigste budbringere. De kan gøre dig klog på dig selv, dine behov og på din vej i livet. Men er du overhovedet blevet trænet i at tyde signalerne? Nej ikke rigtig, vel?

På denne online masterclass lærer du at forstå dig selv bedre. Niia Bloch deler ud af sin ekspertviden om vigtigheden af at mærke efter din krops signaler og lærer dig, hvordan du navigerer efter det, du mærker. Du vil lære den solide strategi for at skabe dit eget stærke kompas, der fører dig derhen, hvor du gerne vil være.

"Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

Signe Kolmos
Erhvervsmentor & coach, Engine

"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk! Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Mie Madsen Kaae
CEO og medindehaver af Blackbird Institute

"“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!""

Gitte Jørgensen
Forfatter, freelancejournalist og coach

Skab dit eget stærke kompas

Det kan være lidt af en kunst at kunne navigere rundt i alle de signaler, din krop sender til dig i løbet af dagen. Lær, hvordan du får tillid til dine egne instinkter og sansninger, så du kan skelne mellem, hvad du mærker, og hvad du tolker.

Giver du dig selv denne investering, er belønningen til gengæld stor. Du vil få det vildeste kompas, der fører dig hen der, hvor du gerne vil være. Du vil få så mange indsigtsfulde læringer. Og du vil få mere mod til at turde handle på det, du mærker. Vær tålmodig og lær dig selv bedre at kende på godt og på ondt.

Livet er NU. Mærk det.

Din krop, dine tanker og følelser er dine 3 vigtigste budbringere. De kan gøre dig klog på dig selv, dine behov og på din vej i livet. Men ved du, hvordan du tyder signalerne?

 

DET VIL JEG LÆRE!

Lær at træffe bedre valg for dig selv

Niia Bloch har med sit arbejde som Leading Energy & Essence Practitioner mere end 30 års erfaring med trivsel, selvomsorg og personlig udvikling. På denne masterclass vil du lære:

 De 3 mest udbredte årsager til, at du overhører signalerne fra din krop.

 Hvordan du bliver bedre til at navigere efter det, du mærker, så du kan træffe bedre valg for dig selv.

 Hvordan du bruger vejrtrækningen til at komme i nutid, så du kan forholde dig til det, der er foran dig.

Der vil være lige dele teori og praktiske øvelser, så du kan mærke effekten på egen krop med det samme.

DE PRAKTISKE DETALJER

Direkte adgang

Du får adgang med det samme og kan afspille videoerne når som helst.

Workbook

Du kan downloade din workbook, notere og holde dig selv på sporet undervejs.

Pris

299 kr.
inkl. moms

Om underviseren

Jeg er mega menneskenørd. Fra jeg var 13 år, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens. Med indsigt i både coaching, kropsterapi og biomedicin har jeg forskellige vinkler og måder at se dig på. Jeg er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter. De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelser og sessioner for tusindvis af mennesker og hjulpet dem med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv. Læs mere om Niia her.

JA TAK, JEG ER KLAR!
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".