Om Niia Bloch

"Jeg er menneskenørd. Fra barnsben har jeg haft en god indsigt i mennesker, forstået folks adfærd og set mellem lagene. Mennesker, bruger hele liv på at slå sig på det samme igen, og igen, og igen… Jeg ser det på et splitsekund."

- Niia Bloch

Vi kommer hele vejen rundt om dig

Det er dine drømme, mål og visioner, vi realiserer. Sammen flytter vi barren. 

Vi arbejder 360 grader rundt: krop, tanker, følelser og essens. 

Som fx. High Perfomance Coach™, Body SDS kropsterapeut, Holistisk biomediciner og healer fra Collage of Healing ser jeg dig fra forskellige vinkler og kan derfor arbejde mere præcist.

Min metode er gennemtestet og fintunet gennnem +20 års professionelt virke og mange tusinde timers kropsterapi, samtale og undervisning.

Lad mig hjælpe dig til at kunne selv

Du behøver ikke at gå alene ind i det ukendte og selv finde vej i mørket. Du kan få hjælp, støtte og den nødvendige viden let leveret og bearbejdet til trin-for-trin processer.

Jeg ser dig, indtil du kan få øje på dig selv.

Det bliver kaldt meget forskelligt: personligt lederskab, personlig udvikling, realisering af mål og realisering af potentiale.

Overordnet handler det om at skabe et liv med mening.

Det er kraftfuldt at opleve, hvordan du forandrer dit liv ved at forandre dig selv.

Når du står sikkert i dig selv, kan du være helhjertet og autentisk til stede i livet.

Sammen finder og løser vi dine problemstillinger. 

Hvem er jeg?

Jeg forstår det. Og arbejdet med alignment og empowerment har været et kald, så langt tilbage jeg kan huske. Det har formet min livsbane. 

Da jeg var 13, fik jeg en mentor. Hun så mig og gjorde det klart, at jeg havde brug for hjælp: hjælp til at forstå og håndtere min særlige sensitivitet, hjælp til at navigere i den dysfunktionelle familie, jeg kom fra, hjælp til uddannelse og træning i psykologi og spiritualitet. Jeg flyttede hjemmefra som 15 årig og har forsørget mig selv siden. 

Gennem min barndom har mennesker udefra hjulpet mig og givet mig ny energi til at fortsætte den hårde rejse. Det er det, jeg brænder for at give videre. Og det har jeg gjort i over 20 år. 

Jeg har gået vejen selv, og er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker med plads til fordybelse, proces, latter og lethed. Jeg har hjulpet tusindvis af fantastiske mennesker gennem LEEP-uddannelsen, mentorgrupper, coaching, individuelle krops- og samtalesessioner, fysisk træning, fastekurser og andre forløb relateret til personlig udvikling.

Og hvad er der ellers at fortælle?

En gen-test afslørede, at jeg er skandinavisk, italiener og brite i nævnte rækkefølge. Det stemmer med mit temperament og min forkærlighed for æstetik, sanselighed, gode råvarer og store mængder te.

Jeg er vokset på Christianshavn med min mor og storesøster, ved Vesterhavet hos mine bedsteforældre og på besøgsbasis hos min far, stedmor og lillesøster i Ishøj. 
Jeg bliver stadig lykkelig af at være i nærheden af vand. Det er min kilde til energi.

Jeg har overlevet en alvorlig borreliainfektion ved at betale for behandling i Tyskland og USA. Jeg blev neurologisk og kognetivt skadet og har genoptrænet både hjerne og krop. 

Vigtigst af alt er jeg MOR, veninde og kæreste. Alt efter dagens ressourcer går jeg ture, danser argentinsk tango, træner kundalini yoga eller Shinson Hapkido, synger eller laver musik. Jeg har altid gang i mindst tre bøger, supervision og ny læring.

Faglig baggrund

Det er blevet til mange mentorer og uddannelser i ind- og udland samt en hulens masse feltarbejde. Med intensiv viden og erfaring, som jeg konstant bygger videre på og forfiner. Det er uddannelser, som berører vidt forskellige elementer - men som hænger uløseligt sammen. For med dem er jeg i stand til at arbejde med dig 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens.

Coach

Jeg er certificeret high performance coach fra legenden selv; Brendon Burchard fra USA, som er kåret som verdens førende High Performence Coach af Forbes Magacine. Jeg er også certificeret Evolutionary coach. Det betyder, at jeg er i stand til at få dig til at performe som en high performer samt at coache virksomheder og lave teams- og virksomhedsudvikling.

Kropsterapeut

Jeg blev uddannet kropsterapeut i 1999 og efterfølgende Body SDS-lærer, healer fra Collage of Healing og Holistisk Biomediciner fra Gunver Juul. Jeg har været medstifter af Holistisk Wellness Massør Grunduddannelse og Center for Stressintervention og med-udvikler af “Zen Art Health”. Coaching kan fordelagtigt kombineres med kropsterapi. For dig, der er stressramt, eller som bare ikke orker flere ord, er kropsterapi et kraftfuldt værktøj.

Grundlægger af LEEP

Leading Energy & Essence Practitioner - LEEP - er en uddannelse i personligt lederskab. Siden 2010 har eleverne oplevet reel transformation på de 12 hold i København og 1 hold i Aarhus. LEEP er min viden udkrystalliseret, systematiseret og implementeret trin for trin gennem en 8 måneders proces. LEEPlingene har et helt særligt fællesskab. Jeg er super stolt over at have fået lov til at facilitere LEEP-processen for så mange mennesker gennem så mange år.

Referencer

Du er måske stødt på mig i magasiner, fagblade og bøger, hvor jeg er blevet interviewet om personlig udvikling og selvomsorg:

➺ Euroman: “Body Self Development’s System”
➺ 
Psykologi: “Til kamp mod smerter og stress”, “Jeg fik mit liv tilbage”, “Healing skaber mirakler uden mystik”, “Jeg ser verden på en ny måde”,
“Faste er en øjenåbner”.
➺ Femina: “Find modet til at få gjort op med rotteræset”, “Nyd dig selv”.
➺ Alt for damerne: “Nej tak, jeg drikker ikke”.
➺ Sofia Manning og Mie Madsen: “Hvad vil du virkelig?”.
➺ Kirsten Stendevad: “Moderskabet som karrierefordel”.
➺ Gitte Jørgensen: “Simple living - sådan gør du”, “Pippipower”.
➺ Pernille Melsted: “Find din passion på 4 uger”.
➺ Signe Wenneberg: “Haveterapi - du får det bedre af at være udendørs”.

Podcast med Niia & Umahro

Vi taler om, hvordan man finder frem til, hvad det er, der står i vejen for en, og hvordan problemer og udfordringer vi nok har en tendens til at anskue som mentale, psykiske eller spirituelle også påvirker kroppen rent fysisk og vice versa.

Hør mere her

Podcast med Niia & Kirkevang

En af de største udfordringer, når vi har brug for en ændring i livet, er, at vi oftest ikke har rum, plads eller de rette mennesker i vores hverdag til at skabe den forandring, vi så brændende ønsker os. Så hvad gør man? Hør Niia Bloch blive interviewet om personlig udvikling af Martin Kirkevang.

HØR MERE HER

Niias "TED-talk"

I denne "TED talk" taler jeg om personligt lederskab vil sige og om aktivt at vælge hvem du vil være. 

HØR MERE HER

"Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

Signe Kolmos
Erhvervsmentor & coach, Engine

"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk! Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Mie Madsen Kaae
CEO og medindehaver af Blackbird Institute

"“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!""

Gitte Jørgensen
Forfatter, freelancejournalist og coach

"Vi kan ikke have kontrollen over alt. Men vi kan tage styringen over vores liv og navigere livet i den retning, vi ønsker."

- Niia Bloch

Det første skridt tager du. Det næste tager vi sammen.

Jeg er her for at hjælpe dig og ønsker oprigtigt, at du skal finde dig selv, din sti og dit ståsted i livet. Du er hjertelig velkommen til at sige hej på +4526252610 eller sende en mail - selvfølgelig helt uforpligtende.

Vil du kontaktes af mig?

Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".