Hej, jeg hedder Niia
Er du klar til varig forandring?
Så er du kommet til det rette sted.

Læs mere her om hvordan

Hej, jeg hedder Niia
Er du klar til varig forandring? 
Så er du kommet til det rette sted.

Læs mere her om hvordan

"Vi kan ikke have kontrollen over alt. Men vi kan tage styringen over vores liv og navigere livet i den retning, vi ønsker."

- Niia Bloch

Jeg er menneskenørd  


Så langt jeg kan huske tilbage har jeg haft indsigt i mennesker og set "mellem lagene".

Det har formet min livsbane.

13 år gammel fik jeg en mentor, Sonja Kock. Hun så mig og gjorde det klart, at jeg havde brug for hjælp:

  • hjælp til at forstå og håndtere min særlige sensitivitet
  • hjælp til at navigere i den dysfunktionelle familie, jeg kom fra
  • hjælp til uddannelse og træning i psykologi og spiritualitet.

Samtidig med at jeg arbejde psykospirituelt, begyndte jeg at danse. Jeg startede med klassisk ballet og bevægede mig videre til Ny Dans og kontaktimprovisation. Som 21-årig kom jeg ind på kunstfakultetet i Arnhem, NL som Perfomance Dancer på European Dance Development Center. 

Året efter udgav jeg en digtsamling "Glas gennem glas" på Borgens Forlag og begyndte at faste årligt med Bengt Andersen.

Efter EDDC gik jeg i mesterlære hos Bengt Andersen og Ole Hartung og fik mit Body-SDS diplom i 1999.

Efterfølgende har jeg uddannet mig til Healer fra Collage of Healing, Holistisk Biomediciner hos Gunver Juul, Evolutionær Coach, hos Soleira Green og High Performance Coach hos Brendon Burchard. Jeg har gennem hele min karriere haft løbende supervision. 

Lige nu er jeg i gange med at uddanne mig til Fascial Flow® Guide.

Jeg har haft glæden af at arbejde med tusindvis af fantastiske mennesker gennem min LEEP-uddannelsen, mentorgrupper, virksomhedsudvikling, coaching, individuelle krops- og samtalesessioner, fysisk træning og fastekurser. 

På mine individuelle udviklingsforløb og grupper, laver vi dyb transformation gennem fordybelse og proces. Men der er også plads til latter og lethed.

Hvad er der ellers at fortælle?

Jeg er vokset på Christianshavn med min mor og storesøster, ved Vesterhavet hos mine bedsteforældre og på besøgsbasis hos min far, stedmor og lillesøster i Ishøj.

Jeg bliver stadig lykkelig af at være i nærheden af vand. Det er min kilde til energi.

Jeg har overlevet en alvorlig borreliainfektion og har efterfølgende været gennem et langvarigt genopbygningsforløb for at overkommen de kognitive og neurologiske skader. Det har givet mig en sjælden indsigt i hvad det vil sige at være 90-år og dement.

En gen-test har afsløret, at jeg er skandinav, italiener og brite i nævnte rækkefølge. Det stemmer med mit temperament, sanselighed og min forkærlighed for æstetik, gode råvarer og store mængder te.

Vigtigst af alt er jeg mor, til min nu voksen søn.

Det, jeg kan skrive på visitkortet

 

Placeholder Image

Kropsterapeut, Healer & Holistisk Biomediciner.

Jeg blev uddannet kropsterapeut og efterfølgende Body SDS-lærer, healer fra Collage of Healing og Holistisk Biomediciner fra Gunver Juul. Jeg har været medstifter af Holistisk Wellness Massør Grunduddannelse og Center for Stressintervention og med-udvikler af “Zen Art Health”. Coaching kan fordelagtigt kombineres med kropsterapi. For dem, der er stressramt, eller som bare ikke orker flere ord, er kropsterapi et kraftfuldt værktøj.


Placeholder Image

Grundlægger af Leading Energy & Essence Practitioner

LEEP er en uddannelse i personligt lederskab. Siden 2010 har eleverne oplevet reel transformation på de 12 hold i København og 1 hold i Aarhus. LEEP er min viden udkrystalliseret, systematiseret og implementeret trin for trin gennem en 8 måneders proces. LEEPlingene har et helt særligt fællesskab. Jeg er super stolt over at have fået lov til at facilitere LEEP-processen for så mange mennesker gennem så mange år.

 

Placeholder Image

Evolutionær - & High Performance Coach

Jeg er certificeret high performance coach fra legenden selv; Brendon Burchard fra USA, som er kåret som verdens førende High Performence Coach af Forbes Magazine. Jeg er også certificeret Evolutionary coach. Det betyder, at jeg er i stand til at få dig til at performe som en high performer samt at coache virksomheder og lave teams- og virksomhedsudvikling. 


 

Du behøver ikke at gå alene ind i det ukendte og selv finde vej i mørket.

Du kan få hjælp, støtte og den nødvendige viden, let leveret og bearbejdet til trin-for-trin processer.

Det bliver kaldt meget forskelligt: personligt lederskab, personlig udvikling, realisering af mål og realisering af potentiale

Det er kraftfuldt at opleve, hvordan du forandrer dit liv ved at forandre dig selv. 

Du behøver ikke at slå dig på det samme igen og igen.

BOOK EN SESSION MED MIG HER

Læs hvad andre siger:

Placeholder Image

Mie Madsen Kaae

CEO og medindehaver af Blackbird Institute


"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk!
Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Placeholder Image

Gitte Jørgensen

Forfatter, freelancejournalist og coach


“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!"Placeholder Image

Signe Kolmos

Erhvervsmentor & coach, Engine


“Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."


Se med, når jeg interviewer kloge mennesker om vigtige emner i "Niia Bloch & Gæster"

Niia Bloch & gæster med Umahro Cadogan

Mød forfatter og sundhedsekspert Umahro Cadogan gæsten.

Vi taler om hvordan det er at være livstruende syg og selv at skulle være ansvarlig for at blive rask, fordi sundhedssystemet ikke kan hjælpe.

Umahro giver et bud på hvordan et bedre sundhedssystem kunne se ud.

Vi taler om de myter og muligheder der er for at udvide sit verdenssyn og ikke blive i sin “lejr” som enten naturvidenskablig træningsdiscipel eller som spirituel “føle føle”-profet.

 

 

Niia Bloch & gæster med Camilla Schou Andersen

Kender du til dét at gemme dine egne følelser væk, for at gøre andre glade?

Og gå rundt at have det elendigt uden at vise et eneste tegn på det, blot for at holde facaden udadtil?

I denne udgave af Niia Bloch & Gæster fortæller Camilla Schou Andersen hudærligt om sin opvækst i et hjem med en mor, der drak.

Og om hvor vigtigt det er, at turde smide facaden og vise hvordan man virkelig har det inderst inde.

Se med her og lær hvordan man kan bryde et mønster, man har fået med sig fra barnsben.


Niia Bloch & gæster med Astrid M. Z. Bonde

At have noget tungt med sig i bagagen kan være den afgørende faktor for om man 'maker' eller 'breaker'.

For nogen er det en drivkraft, for andre er det et benspænd.

I dette afsnit af Niia Bloch & gæster fortæller Astrid M. Z. Bonde meget ærligt om, hvordan hun har gjort op med sin barndomsopvækst med en fraværende mor og en far, der drak for meget.

Og hvordan hun har formået at finde sin egen indre styrke og skabe et sundere og stærkere familiebånd.Placeholder Image
Du er måske stødt på mig i magasiner, fagblade og bøger, hvor jeg er blevet interviewet om personlig udvikling og selvomsorg:
Placeholder Image

Euroman:
“Body Self Development’s System”

Psykologi:
“Til kamp mod smerter og stress”
“Jeg fik mit liv tilbage”
“Healing skaber mirakler uden mystik”
“Jeg ser verden på en ny måde”
“Faste er en øjenåbner”

Femina:
“Find modet til at få gjort op med rotteræset”
“Nyd dig selv”

Alt for damerne:
“Nej tak, jeg drikker ikke”

Sofia Manning og Mie Madsen: 
“Hvad vil du virkelig?”

Kirsten Stendevad
“Moderskabet som karrierefordel”

Gitte Jørgensen
“Simple living - sådan gør du”
“Pippipower”

Pernille Melsted
“Find din passion på 4 uger”

Signe Wenneberg: 
“Haveterapi - du får det bedre af at være udendørs”.