ONLINE KURSER & MASTERCLASS

Du vælger selv, hvornår du har tid til at fordybe dig i de forskellige online kurser og masterclass. Og du kan gøre det hjemme i sofaen eller på kontoret - det er op til dig.

Transformerende selvomsorg

Hvad koster det dig ikke at drage omsorg for dig selv? Hvilke konsekvenser er der ved ikke at prioritere sig selv? På denne online masterclass får du 5 trin til en transformerende selvomsorg, så du får mere glæde, energi og overskud i hverdagen. Du vil lære den bæredygtige strategi for at vokse og blive stærk i stedet for at blive væltet omkuld hele tiden.

Pris: 299 kr. 
inkl. workbook.

KØB NU

Sådan lærer du at mærke efter, hvad du vil

De fleste tror, at de ikke kan mærke noget som helst. Sandheden er, at de bevidst eller ubevidst vælger ikke at mærke efter. Din krop, dine tanker og følelser er dine 3 vigtigste budbringere. De kan gøre dig klog på dig selv, dine behov og på din vej i livet, så du kan skabe den forandring, du ønsker. På denne masterclass lærer at mærke efter din krops signaler og navigere efter det, du mærker.

Pris: 299 kr. 
inkl. workbook.

KØB NU

Få modet til at stå frem og vise, hvem du er

Har du har svært ved at finde modet til at stå frem og vise, hvem du er? Så er du langt fra den eneste, der lader frygten komme i vejen. På denne online masterclass får du klarhed og handlekraft til at formidle det, du brænder for. Med andre ord: Du får modet til at stå frem og vise, hvem DU er.

Pris: 299 kr.
inkl. workbook.

KØB NU

3 x masterclasses

Få 3 masterclasses - betal kun for 2!

I den samlede pakke får du:
#1 Transformerende selvomsorg
#2 Sådan lærer du at mærke efter, hvad du vil
#3 Få modet til at vise, hvem du er 

Pris: 599 kr. (normalpris: 897 kr.)
inkl. workbooks.

KØB NU

"Hun er den i Danmark, der på bedste og hurtigste vis kan hjælpe dig med at få aktiveret og udfoldet dine iboende ressourcer. Det, du investerer i Niia, vil komme igen på mange planer: mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt OG som konkrete, målbare resultater. Hun er den, du har ledt efter."

Anders Søndergaard
Business coach

"I virkeligheden er der kun én måde at beskrive det, som Niia kan: PRØV DET! Niia er i ordets bogstaveligste forstand en sand healer. Hendes kompetencer og erfaring er enestående, hendes talent åbenlyst og hendes visdom uendelig. Jeg nærer uhæmmet respekt for Niias arbejde, hendes autencitet og fuldstændigt unikke evne til at se, mærke, rumme, holde og ikke mindst gøre det abstrakte konkret, det usagte sagt og det uforløste fuldstændig trygt. For mig har Niia altid været personificeringen af tillid, accept og kærlighed."

Pernille Melsted
Coach og forfatter

"Niia taler et KLART SPROG herligt befriet for ”alternativt” ævlesprog. Det er verdensklasse!"

Caroline Søeborg Ahlefeldt
Direktør & foredragsholder

Hvem er underviseren?

Jeg er mega menneskenørd. Fra jeg var 13 år, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens. Med indsigt i både coaching, kropsterapi og biomedicin har jeg forskellige vinkler og måder at se dig på. Jeg er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter. De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelser og sessioner for tusindvis af mennesker og hjulpet dem med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv.

LÆS MERE OM NIIA BLOCH
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".