Kommunikationspraktikant til konsulentfirma i coaching & personligt lederskab 

Brænder du for at arbejde på tværs af digitale platforme? Vil du lære at omsætte teori til praksis?
Så er jobbet som praktikant hos Niia.dk måske noget for dig.

 

Om jobbet

Er du på udkig efter en praktikplads, hvor du får lov til at omsætte en bred palette af kommunikationsopgaver til praksis? Motiveres du af at få masser af ansvar og medindflydelse på de processer, der udarbejdes i den daglige drift, herunder med fokus på, hvordan Niia.dk kommunikeres ud på tværs af digitale platforme? Så er du den praktikant vi søger.

 

Vær med til at sætte dit præg på kommunikationsstrategien i en mindre virksomhed

I samarbejde med Niia, direktør og indehaver af Niia.dk, skal du være med til at kortlægge nye strategier og initiativer for, hvordan Niia.dk’s sociale medier kan øge online salget for de konsulentydelser, Niia.dk tilbyder.

 

En bred palette af kommunikationsopgaver

Du vil i dit praktikforløb især komme til at varetage følgende opgaver:

  • Planlægge og eksekvere på digitale mediestrategier, herunder Facebook, instagram og LinkedIn
  • Bistå med udarbejdelse af artikler og blogindlæg til hjemmeside
  • Udarbejde præsentationsmateriale og PowerPoints, der skal præsenteres eksternt
  • Ad hoc opgaver inden for kommunikation, herunder korrektur og grafisk opsætning mm.

 

Hvem er du?

Dine spidskompetencer ligger inden for digitale medier og kommunikation. Du er fortrolig med diverse kommunikationsstrategier og de nyeste online markedsføringstrends. Samtidig vægter vi dine personlige kompetencer enormt højt. Det er vigtigt at du er nysgerrig og har en positiv, fleksibel og analytisk tilgang til de opgaver du bliver stillet.   

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et hold, der består af Niia, Niia's PA og 2 tekniske assistenter der projektvis redigerer lyd og video.

Du vil arbejde hjemmefra og indgå i tæt samarbejde med teamet via Skype, mail og telefon. Vi mødes også før under og i slutningen af forløbet,

Endvidere er Niia.dk en virksomhed med masser af fleksibilitet, hvor vi selvfølgelig tager hensyn til, at der kan forekomme valgfag.

Vi går meget op i, at praktikken er et læringsforløb, hvor vi ugentligt afsætter tid til at evaluere på de igangværende opgaver, og den faglige sparring for selve din praktik. 

 

Om Niia.dk er en privat konsulentvirksomhed, der arbejder med personlig udvikling. Niia.dk’s kunder er typisk ledere og selvstændige inden for stort set alle brancher.

Niia har over 20 års erfaring som coach, mentor og terapeut og ved, hvad der skal til for at hendes kunder får det ønskede udbytte igennem disse personlige forandringsprocesser.

Det næste skridt er, at udvide Niia.dk's online kurser. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Praktikken er ulønnet. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer. Tiltrædelse primo januar 2020 eller efter nærmere aftale.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til os på [email protected] – og anfør PRAKTIKANT TIL FORÅRET 2020 i emnefeltet, eller udfyld webformularen øverst til højre på denne side. 

Du bedes oplyse i ansøgningen, hvor du har set annoncen. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Få flere informationer om praktikforløbet og ansøgningsprocessen

Du kan læse mere om Niia.dk her:  https://www.niia.dk/

Har du spørgsmål kan du kontakte Niia på tlf. +45 2625 2610

Ansøgning om praktikplads til foråret 2020

Udfyld nedenstående og så vender vi tilbage lynhurtigt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.