Kommunikationspraktikant til konsulentfirma i coaching & personligt lederskab 

Brænder du for at arbejde på tværs af digitale platforme? Vil du lære at omsætte teori til praksis?
Så er jobbet som praktikant hos Niia.dk måske noget for dig.

 

Om jobbet

Er du på udkig efter en praktikplads, hvor du får lov til at omsætte en bred palette af kommunikationsopgaver til praksis? Motiveres du af at få masser af ansvar og medindflydelse på de processer, der udarbejdes i den daglige drift, herunder med fokus på, hvordan Niia.dk kommunikeres ud på tværs af digitale platforme? Så er du den praktikant vi søger.

 

Vær med til at sætte dit præg på kommunikationsstrategien i en mindre virksomhed

I samarbejde med Nia, direktør og indehaver af Niia.dk, skal du være med til at kortlægge nye strategier og initiativer for, hvordan Niia.dk’s sociale medier kan øge online salget for de konsulentydelser, Niia.dk tilbyder. Endvidere bliver udarbejdelse af blogindlæg også et af de områder du kommer til at varetage, da det er en af de kanaler Niia særligt ønsker at brande sig på. 

 

En bred palette af kommunikationsopgaver

Du vil i dit praktikforløb især komme til at varetage følgende opgaver:

  • Planlægge og eksekvere på digitale mediestrategier, herunder Facebook, instagram og LinkedIn
  • Bistå med udarbejdelse af artikler og blogindlæg til hjemmeside
  • Udarbejde præsentationsmateriale og PowerPoints, der skal præsenteres eksternt
  • Ad hoc opgaver inden for kommunikation, herunder korrektur og grafisk opsætning mm.

 

Hvem er du?

Dine spidskompetencer ligger inden for digitale medier og kommunikation. Du er fortrolig med diverse kommunikationsstrategier og de nyeste online markedsføringstrends. Samtidig vægter vi dine personlige kompetencer enormt højt. Det er vigtigt at du er nysgerrig og har en positiv, fleksibel og analytisk tilgang til de opgaver du bliver stillet.   

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et hold, der består af Niia, vores personlige assistent Marcus, som er her 20 timer om ugen og Sune, der arbejder på frivillig basis, når der skal skydes videoer til online kursusforløb.

Du vil få egen Macbook og skrivebordsplads på lokationen Ved Slusen, hvor du indgår i tæt samarbejde med Niia. Samtidig arbejdes der også meget selvstændigt, hvor der i perioder vil være mulighed for at lave opgaver hjemme, efter nærmere aftale. Endvidere er Niia.dk en virksomhed med masser af fleksibilitet, hvor vi selvfølgelig tager hensyn til, at der kan forekomme valgfag. Desuden går vi meget op i, at praktikken er et læringsforløb, hvor vi ugentligt afsætter tid til at evaluere på de igangværende opgaver, og den faglige sparring for selve din praktik. 

 

Om Niia.dk er en privat konsulentvirksomhed, der arbejder med coaching med fokus på personlig udvikling. Niia.dk’s kunder er typisk ledere og selvstændige inden for stort set alle brancher.

Som noget af det seneste, har Niia.dk udviklet et online kursusforløb af LEEP-uddannelsen, som er en 8 måneders intensiv uddannelse i personligt lederskab, hvis formål er, at ruste ledere til at blive endnu mere bevidste omkring deres egne ledelses- og kompetenceadfærd over for medarbejdere, kollegaer og kunder.

Niia har over 20 års erfaring som coach, mentor og terapeut og ved, hvad der skal til for at hendes kunder får det ønskede udbytte igennem disse personlige forandringsprocesser. Det næste skridt er, hvordan Niia.dk kan kommunikere hendes coachingkurser ud på de forskellige digitale platforme og hjemmeside, så et øget salg af produkter opnås. 

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Praktikken er ulønnet. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer. Tiltrædelse primo september 2019 eller efter nærmere aftale.

 

Din ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til os på [email protected] – og anfør PRAKTIKANT TIL EFTERÅRET 2019 i emnefeltet, eller udfyld webformularen øverst til højre på denne side. 

Du bedes oplyse i ansøgningen, hvor du har set annoncen. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Få flere informationer om praktikforløbet og ansøgningsprocessen

Du kan læse mere om Niia.dk her:  https://www.niia.dk/

Har du spørgsmål kan du kontakte Niia på tlf. +45 2625 2610

Ansøgning om praktikplads til efteråret 2019

Udfyld nedenstående og så vender vi tilbage lynhurtigt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.