TRANSFORMERENDE SELVOMSORG

Selvomsorg er afgørende for et godt liv!

Nogle af de tydelige konsekvenser ved ikke at give dig selv tilstrækkelig selvomsorg er, at du:

Ikke griner og er glad hver dag
Dagligt vrisser af dine nære, kollegaer eller andre omkring dig
Ikke kan huske, hvornår du sidst har gjort noget godt for dig selv

Er det noget, du genkender fra din hverdag?

 

JA, JEG SKAL I GANG!

Skab den forandring, du ønsker... Nu!

Hvad koster det dig ikke at drage omsorg for dig selv? Hvilken pris betaler din krop? I denne online masterclass får du 5 trin til en transformerende selvomsorg. Niia Bloch deler ud af sin ekspertviden om vigtigheden af selvomsorg, og hvilke konsekvenser der er ved ikke at prioritere den. Du vil lære den bæredygtige strategi for at vokse og blive stærk i stedet for at blive væltet omkuld hele tiden.

Tænk, hvis du stod ved siden af dig selv fyldt med kærlighed og omsorg - i stedet for at stå klar med en stor hammer til at slå dig selv i hovedet hver gang, du begår den mindste fejl. Hvordan ville dit liv så være?

Hvis du fjernede al bekymring, frygt og selvkritik... Hvordan ville det så se ud?

Du kan skabe den forandring, du ønsker, og opleve, hvilken transformation en nærende selvomsorg kan medføre. På denne masterclass får du redskaber til at få en stærk og nærende relation til dig selv.

"Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

Signe Kolmos
Erhvervsmentor & coach, Engine

"Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk! Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af."

Mie Madsen Kaae
CEO og medindehaver af Blackbird Institute

"Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!"

Gitte Jørgensen
Forfatter, freelancejournalist og coach

Få den healing, du har brug for

Nogle af de fordele, du vil opleve med en integreret selvomsorg, er:

 Du vil få mere glæde i dit liv.

 Stærkere relationer - både til dig selv og til andre.

➺ Komme i nutid og slippe bekymringerne fra fortiden og frygten for fremtiden.

 Bedre forståelse for dig selv.

➺ Du får lettere ved at rejse dig op igen, når du falder.

I det øjeblik du har den rette kærlighed og omsorg til dig selv, så begynder den transformerende healing, som du har brug for.

JA TAK, JEG ER KLAR!

Hvad får du?

Denne masterclass vil lære dig de 5 trin, der skal til for at skabe en transformerende selvomsorg.

Hvordan du får adgang til den kilde, der kan give dig lige, hvad du har brug for.

 Hvilke 2 ting der er allermest giftige for dit selvværd.

➺ Hvordan selvomsorg kan opbygge din evne til at klare modgang.

➺ Hvad du kan gøre, når det hele brænder på.

➺ Hvordan du får din helt egen cheerleader.

Der vil være lige dele teori og praktiske øvelser, så du kan mærke effekten på egen krop med det samme.

DE PRAKTISKE DETALJER

Direkte adgang

Du får adgang med det samme og kan afspille videoerne når som helst.

Workbook

Du kan downloade din egen workbook og holde dig selv på sporet undervejs.

Pris

299 kr.
inkl. moms.

Om underviseren

Jeg er mega menneskenørd. Fra jeg var 13 år, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundt: krop, følelser, tanker og essens. Med indsigt i både coaching, kropsterapi og biomedicin har jeg forskellige vinkler og måder at se dig på. Jeg er kendt for at facilitere individuelle udviklingsforløb og gruppedynamikker, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter. De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelser og sessioner for tusindvis af mennesker og hjulpet dem med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv. Læs mere om Niia her.

JA TAK, JEG ER KLAR!
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".