Om mig

 

Jeg er menneskenørd  


Så langt jeg kan huske tilbage har jeg haft indsigt i mennesker og set "mellem lagene".

Det har formet min livsbane.

13 år gammel fik jeg en mentor, Sonja Kock. Hun så mig og gjorde det klart, at jeg havde brug for hjælp:

  • hjælp til at forstå og håndtere min særlige sensitivitet
  • hjælp til at navigere i den dysfunktionelle familie, jeg kom fra
  • hjælp til uddannelse og træning i psykologi og spiritualitet.

Samtidig med at jeg arbejde psykospirituelt, begyndte jeg at danse. Jeg startede med klassisk ballet og bevægede mig videre til Ny Dans og kontaktimprovisation. Som 21-årig kom jeg ind på kunstfakultetet i Arnhem, NL som Perfomance Dancer på European Dance Development Center. 

Året efter udgav jeg en digtsamling "Glas gennem glas" på Borgens Forlag og begyndte at faste årligt med Bengt Andersen.

Efter EDDC gik jeg i mesterlære hos Bengt Andersen og Ole Hartung og fik mit Body-SDS diplom i 1999.

Efterfølgende har jeg uddannet mig til Healer fra Collage of Healing, Holistisk Biomediciner hos Gunver Juul, Evolutionær Coach, hos Soleira Green og High Performance Coach hos Brendon Burchard. Jeg har gennem hele min karriere haft løbende supervision. 

 

Lige nu er jeg i gange med at uddanne mig til Fascial Flow® Guide.

Jeg har haft glæden af at arbejde med tusindvis af fantastiske mennesker gennem min LEEP-uddannelsen, mentorgrupper, virksomhedsudvikling, coaching, individuelle krops- og samtalesessioner, fysisk træning og fastekurser. 

På mine individuelle udviklingsforløb og grupper, laver vi dyb transformation gennem fordybelse og proces. Men der er også plads til latter og lethed.

Hvad er der ellers at fortælle?

Jeg er vokset på Christianshavn med min mor og storesøster, ved Vesterhavet hos mine bedsteforældre og på besøgsbasis hos min far, stedmor og lillesøster i Ishøj.

Jeg bliver stadig lykkelig af at være i nærheden af vand. Det er min kilde til energi.

Jeg har overlevet en alvorlig borreliainfektion og har efterfølgende været gennem et langvarigt genopbygningsforløb for at overkommen de kognitive og neurologiske skader. Det har givet mig en sjælden indsigt i hvad det vil sige at være 90-år og dement.

En gen-test har afsløret, at jeg er skandinav, italiener og brite i nævnte rækkefølge. Det stemmer med mit temperament, sanselighed og min forkærlighed for æstetik, gode råvarer og store mængder te.

Vigtigst af alt er jeg mor, til min nu voksen søn.


 

Det, jeg kan skrive på visitkortet

 

Kropsterapeut, Healer & Holistisk Biomediciner.

Jeg blev uddannet kropsterapeut og efterfølgende Body SDS-lærer, healer fra Collage of Healing og Holistisk Biomediciner fra Gunver Juul. Jeg har været medstifter af Holistisk Wellness Massør Grunduddannelse og Center for Stressintervention og med-udvikler af “Zen Art Health”. Coaching kan fordelagtigt kombineres med kropsterapi. For dem, der er stressramt, eller som bare ikke orker flere ord, er kropsterapi et kraftfuldt værktøj.

Grundlægger af Leading Energy & Essence Practitioner

LEEP er en uddannelse i personligt lederskab. Siden 2010 har eleverne oplevet reel transformation på de 12 hold i København og 1 hold i Aarhus. LEEP er min viden udkrystalliseret, systematiseret og implementeret trin for trin gennem en 8 måneders proces. LEEPlingene har et helt særligt fællesskab. Jeg er super stolt over at have fået lov til at facilitere LEEP-processen for så mange mennesker gennem så mange år.

Evolutionær - & High Performance Coach

Jeg er certificeret high performance coach fra legenden selv; Brendon Burchard fra USA, som er kåret som verdens førende High Performence Coach af Forbes Magazine. Jeg er også certificeret Evolutionary coach. Det betyder, at jeg er i stand til at få dig til at performe som en high performer samt at coache virksomheder og lave teams- og virksomhedsudvikling. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag e-bogen "3 simple trin til at forstå dig selv"

 

Jeg sender dig ikke spam. Du kan afmeld dig til hver en tid.