Anbefalinger

Nedenfor kan du møde nogle af de fantastiske mennesker, jeg har hjulpet gennem de seneste 20 år.

“Niia kan kigge ind i ens tanker og mærke helt ind i ens krop med sine hænder”

Marius, 7 ĂĄr

 

Artikkel fra bladet Psykologi

Signe Kolmos

Erhvervsmentor & coach i Engine

Hør, hvordan Signe har brugt LEEP-uddannelsen til at gå fra at være stressramt Direktør i Novo Nordisk til at være erhvervsmentor med eget firma.

 

Kristina Støchkel

Coach og mentor

Du har sagt noget om mig, som har ændret mit syn på mig selv og min måde at være i livet på radikalt. 

På modul 6 på LEEP-uddannelsen, hvor jeg var fuldstændig smadret fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt, sagde du til mig: “Der er så meget power inde i dig. Hvis du bare kunne se det, jeg ser”. Og du sagde det med en oprigtighed og inderlighed, som jeg aldrig har oplevet fra noget andet menneske før i hele mit liv. 

Din sætning og måden at sige den på gav mig et indtryk og en følelse af, at der også kunne være en anden virkelighed for mig. At det måske ikke var alle, der havde klaret det så godt som mig. De tanker vidner om, at selv om livet har givet mig nogle hårde slag, har jeg rejst mig op igen og igen og kæmpet videre. At det kræver et helt særligt mod eller power at stå imod og igennem.

At du sagde, som du gjorde, og måden, du sagde det på, gav mig også et indtryk af, at du oprigtigt interesserer dig for dem, du hjælper. At man ikke er et ligegyldigt nummer i rækken sammen med alle de andre. At du vil mig.

Jeg ser det, du gør og siger som en slags fremkaldervæske i et gammelt fotostudie. Et par dråber af det du er, siger eller gør, får mit billede af mig selv til at stå skarpere og mere klart, og jeg kommer til at fremstå som den, jeg virkelig er.

Jeg tror, at det taler ind i, at jeg har en dyb overbevisning om, at det er vores fødselsret at blive elsket, som vi er. At ethvert menneske, uanset dets forudsætninger, baggrund, dramaer, misbrug, svigt, har ret til at leve et værdigt liv.

Jeg har været igennem en masse ting og har fået bearbejdet og healet en masse på LEEP. I dag har jeg selv glæden af at hjælpe andre mennesker med at blive mødt med værdighed og i øjenhøjde og blive set, som dem de i virkeligheden er - og ikke igennem en diagnose. Min baggrund har givet mig en utrolig stor indlevelsesevne, empati og rummelighed overfor de mennesker, jeg arbejder med. Nu er det mig, der får lov til at fungere som fremkaldervæske for andre mennesker, som har brug for at blive set, som dem de er.

At du sagde det, du sagde dengang, har gjort, at jeg fik en tro på og fik mig til at handle på det, som min intuition sagde var rigtigt for mig og fjerne den frygt, som stod i vejen. Jeg skiftede karriere, blev skilt, begyndte at styrke min krop, startede på min drømmeuddannelse og fortsatte med at udforske det spirituelle på min egen måde. I dag lever jeg et liv i integritet, kærlighed, nærvær, tro og tillid (for det meste af tiden :-)) Jeg er ikke længere tillært hjælpeløs. Jeg kan mærke efter og transformere mine erfaringer.

Tak for dig, Niia.

Kærlige tanker fra
Kristina Støchkel


Anbefaling af coaching & individuelle sessioner

De sidste 20 år har jeg faciliteret processer og sessioner for tusindevis af mennesker med det formål at få det guld, der er indeni, frem i lyset, så de selv, andre og verden kan få glæde af det. Se nedenfor, hvilken forskel det har gjort for dem.

Signe Kolmos


”Jeg har fået fuld indsigt i, hvem jeg er, og hvad det er, der tidligere har hindret mig i at få fuld succes med det, jeg foretog mig. Jeg har altid lykkedes med at skaffe mig alt, hvad hjertet kan begære af materielle goder, fine titler og stor anerkendelse. Nu kan jeg begynde at leve livet fuldt og helt."

- Erhvervsmentor & coach, Engine

Caroline Søeborg Ahlefeldt


“Jeg søger Niia igen og igen, hendes behandlinger er enestående. Niia formår som ingen anden gennem sit arbejde med kroppen at forløse, bearbejde og nære dét, som er, og dét, som har behov. Jeg tror aldrig, det er sket, at jeg er gået fra en af Niias behandlinger uden at føle mig transformeret - og uden at sende hende en taknemmelig tanke: forskellen før og efter er mærkbar, forunderlig og meget dyb.”

- Direktør & foredragsholder

Pernille Melsted


“I virkeligheden er der kun én måde at beskrive det, som Niia kan: PRØV DET!
Niia er i ordets bogstaveligste forstand en sand healer. Hendes kompetencer og erfaring er enestående, hendes talent åbenlyst og hendes visdom uendelig. Jeg nærer uhæmmet respekt for Niias arbejde, hendes autencitet og fuldstændigt unikke evne til at se, mærke, rumme, holde og ikke mindst gøre det abstrakte konkret, det usagte sagt og det uforløste fuldstændig trygt. For mig har Niia altid været personificeringen af tillid, accept og kærlighed.

- Coach & forfatter

Gitte Jørgensen


“Jeg kom til Niia i den værste periode i mit liv. Midt i skilsmisse, flytning, stress og følelsesmæssigt kaos. Nogle gange var jeg helt flosset, men efter en times behandling kunne jeg rejse mig op igen - med ny klarhed og ro til at gå videre med mit liv. Ofte kunne jeg ikke forstå, at det overhovedet kunne lade sig gøre at “sætte min krop på plads” - men Niia kunne! Hun er på den ene side dybt professionel fagligt set og på den anden side en dybt spirituelt seende kvinde. Og så er hun medfølende og rummelig. Det er en fantastisk og særegen kombination, og det er den, der gør, at Niia kommer til at blive en af de bedste behandlere i verden!"

- Forfatter, freelancejournalist og coach

Mette Holbæk


“Det er svært for mig at forklare, hvad Niia gør ved dig under en behandling. Alligevel vil jeg uden tøven anbefale alle at besøge hende, for uanset hvad dit udgangspunkt er, er jeg overbevidst om, at Niias sikre hænder vil forløse noget i dig. Hun er overmåde kompetent, 100% rolig og tilstede og altid, altid, altid en stor og horisontudvidende oplevelse at være i hænderne på.” 

- Producent, People's Press, fhv. marketingsdirektør, Gyldendals Forlag

Mie Madsen Kaae


“Niia har givet mig en meget vigtig gave i mit liv: Troen på, at alle mine oplevelser, fornemmelser og indtryk er til at stole på. Resultatet er, at jeg har fået mig en god ven i mig selv. Niia har lært mig at gå ind i et rum i min krop, hvor jeg ikke længere behøver at stille spørgsmål, men hvor jeg selv har alle svarene. Hun ser og læser min krop, som ingen jeg nogensinde har mødt. Dette kommer i høj grad også andre til gode. Da jeg skulle giftes, bookede jeg en session med Niia. Selv samme dag. Samtalen og den tilstand, jeg var i efterfølgende, gjorde, at jeg havde den bedste dag i mit liv. Fantastisk!
Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt i denne verden, ville jeg ønske, at Niia Bloch blev solgt på flaske, og så ville jeg købe det største lager, jeg kunne komme i nærheden af.”

- Owner Blackbird Institute

Anbefaling af LEEP-uddannelsen

Dem, som har været på LEEP-uddannelsen, føler en mærkbar forskel allerede efter første modul. Se nedenfor, hvad andre siger om uddannelsen.

Nicolas Thorsen


”Niia er en Michael Jordan indenfor personligt lederskab!”

- Jobkonsulent

Caroline Søeborg Ahlefeldt


”Niia taler et KLART SPROG herligt befriet for ”alternativt” ævlesprog. Det er verdensklasse!”

- Direktør & foredragsholder

Anders Søndergaard


Hun er den i Danmark, der på bedste og hurtigste vis kan hjælpe dig med at få aktiveret og udfoldet dine iboende ressourcer. Det, du investerer i Niia, vil komme igen på mange planer: mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt OG som konkrete, målbare resultater. Hun er den, du har ledt efter.

- Business coach

Anbefaling af Niia som mentor

Mentorprogrammet er for motiveret mennesker, som ønsker at vokse og udvikle sig både fagligt og personligt. Se nedenfor, hvad andre siger om mentorprogrammet.

Lene Brøndum


Mega inspirerende. Niia du er en super indpisker og en super mentor, fordi du lægger et pres og forstyrrer mig tilpas.

At administrere min tid, få øje på hvem jeg skal søge hjælp hos. 

Fokus på hvorledes jeg skaber værdi i min ledelse af mig og medarbejdere.

At min LEEP-tid bliver foldet ud i praksis, og dette gør, at jeg processer i mit personlige lederskab.

- Daglig leder af daginstitution

Rudi Sorgenfri


Det har indtil nu været en tiltrængt øjenåbner. Det har været med til at give et dagligt overblik og give mig kontrollen tilbage over min tid og ressourcer. 

Forløbet har indtil nu givet mig indblik i nogle fundamentale mønstre i mit liv og skabt et rum til, at jeg kan kigge på disse mønstre og træffe nogle bedre valg for mig selv.

- Kropsterapeut, www.rudisorgenfri.dk

Robert Nøddebo Poulsen


Godt. Værdifuldt med fokus på og optimering af en selv.

Giver god inspiration, opmærksomhed og lyst til at arbejde med at optimere tiden, og hvor og hvordan man gør mest gavn.

Indpiskning af struktur på den rare måde.

- Indehaver af SpectoFry


Hvem er jeg?

Med mere end 20 års erfaring med personligt lederskab har Niia Bloch hjulpet mange mennesker med at skabe et liv med mening og visioner, der rækker ud over dem selv. 

Det er kraftfuldt at opleve, hvordan du forandrer dit liv ved at forandre dig selv. 

Læs mere om mig her
Close

50% Gennemført

Du er der næsten!

Udfyld dit navn og emailadresse, så får du med det samme tilsendt den gratis e-bog "3 simple trin til at forstå dig selv".