Bryd ud af puppen og flyv (og fuck lørdagskylling!)

Ifølge de fremtidskyndige er vi i en overgangstid på vej ind i en ny renæssance. De kalder det “Kairos” fra græsk, der betyder “Den ladede tid”. Meget af vores potentiale, der har ligget i dvale, vækkes af disse nye energier.

Hvor det før var nok med et godt job og materiel velstand, længes vi efter mere.

1980’erne var den nye trend fitness og den innovative lørdagskylling eller - hvis det stak helt af - avokado i rejecocktailen. I 1990’erne ramte tech-bølgen os med den personlige computer, internettet og mobiltelefonen. I 2000’erne kom der terrorangreb i Vesten, tsunami i Østen og en lammende finanskrise, der vækkede alle fra forbrugsfesten med en spand koldt vand. I 2010’erne blev samfundet digitalt: Vi fik smartphones, tablets og (a)sociale medier. Menneskelige egenskaber og oplevelser synes kun at findes - og have værdi - hvis de blev eksponeret digitalt. Hele verden er få klik væk, og det samme er hele verdenens information, larm og lokkende tilbud også.

Den teknologiske udvikling går for hurtigt, er for dyr og omfattende, til at vi kan nå at mestre den. Fra at teknologien var vores tjener, er den blevet vores herre. Det føles ikke rart. Vi savner øjenkontaktnærhed og alt det ikke-kvantiserbare, der giver livet værdi.

Vi har fået nok. Nok af forbrugsfest. Nok af at halse efter. Nok af at forstille os på sociale medier. Nok af næringsfattig kontakt.

Verdenshavene, fattigdommen og trusselsniveauet stiger. Det samme gør vores bevidsthed, følelsen af ansvarlighed og overvældelse. Hvad vi ikke ville give for et øjebliks klarhed, fordybelse og fokuseret handling, der flytter noget, frem for blot at vedligeholde dét, som vi for længst er holdt op med at tro på.

I sin gru går det op for os, at politikere, eksperter og banker m.m. ikke passer på os, men passer deres egne interesser. Vi er desillusionerede. Og frustrerede.
 

Vi lever et liv, vi ikke er stolte af, og som vores børn ikke har lyst til at efterligne.


Men i frustrationen ligger der også en mulighed for, at vi finder værdi indeni os selv. At vi finder vores egen stemme og forbindelse til noget, der er mere virkeligt og potent, end den illusionen vi kalder virkeligheden.

Trygheden findes i en indre sikkerhed. Et indre kompas og en indre vished. Kaos ophører i det øjeblik, at der findes ét stabilt sted. Det sted findes ikke længere uden for os selv, men indenios selv.

Ideelt går vi fra den kendte verden ind i den ukendte verden. Og i bedste eventyrstil finder vi vej, overkommer farer, får magisk hjælp og får adgang til nye gaver og evner. Med dem vender vi tilbage til den ydre verden og bruger vores nye evner eller bevidsthed til at forandre det bestående til det bedre.
 

Den rejse kan ingen gøre for dig. Det kan kun du.


Men du kan være et sted, hvor du har en erfaren rejseleder med dig og et team af ligesindede, der også rejser eller er på deres egen “Quest” ligesom dig. Du kan selv finde vej i mørket, eller du kan få en med dig, der oplyser stien, så du lettere kan finde vej. Ingen kan nedkæmpe dragen for dig, men du kan få moralsk støtte, energi og ord, der vækker de indre kræfter og dit mod til at handle.

Det er dét, LEEP gør. En proces, der er fødselshjælper for sjælen, som længes efter sin komplette realisering og endelige form. I bedste fra-larve-til-sommerfugl-stil længes den efter at bryde ud af pubben og flyve.

Jeg forstår det. Bedre end de fleste. For jeg har mærket det kald, så langt tilbage jeg kan huske. Det har formet min livsbane.

Fra jeg var 13 år gammel, har jeg studeret det menneskelige potentiale 360 grader rundtkrop, følelser, tanker og essens. Det er blevet til mange mentorer og uddannelser i ind- og udland samt en hulens masse feltarbejde. 34 år Niller! Med intensiv viden og erfaring, som jeg konstant bygger videre på og forfiner.

Fordi jeg er en mega menneskenørd, og fordi det er SÅ smukt, meningsfuldt og dybt tilfredsstillende at medfacilitere transformationsprocessen fra larve til sommerfugl! Jeg ELSKER at se lyset tændes, når essensen realiseres, og livet derefter bliver uendeligt meget større, mere interessant og - uden pis - opleves i stærkere farver!

Du behøver ikke at bruge 34 år og ubegribeligt mange penge på at få den samme viden og erfaring som mig. Du behøver ikke at gå alene ind i det ukendte og selv finde vej i mørket. Du kan få hjælp, støtte og den nødvendige viden udkrystalliseret og bearbejdet til trin-for-trin processer.
 

Så hvorfor skal du ikke gøre det alene?

Acceleration af tempo, information og gøremål gør det svært at overkomme andet end bare at halse efter og kollapse til Netflix. Men sådan behøver det ikke at være. Du behøver ikke at føle dig som en slave af dit eget liv. Der er så meget mere, du kan. Så meget mere liv og glæde til dig.

Du er “prime’et” i en tid, hvor verden så radikalt anderledes ud. Du har ikke fået forudsætningerne for at kunne bruge de muligheder, der er her nu - uanset om du er veluddannet eller ej. Det kræver, at du kan aktivere dine personlige drivere og leve i alignment: krop, hjerte, hjerne og essens.

Hvorfor skal gamle tankemønstre, emotionel bagage, hæmmende overbevisninger, dårlige selvbilleder og frygt for - underligt nok - både at fejle og lykkes sætte dig på bænken i den mest potente tid i 400 år?

Hvorfor, når du kan kan blive fleksibel og agil ved at smide den tunge rustning og i stedet være stærk indefra?

Du har downloadet brochuren, fordi der var noget, der kaldte. 

Derfor vil jeg gerne invitere dig til en uforpligtende introworkshop om LEEP tirsdag d. 22. januar eller onsdag d. 23. januar kl. 19.00-21.00 i København.

Jeg forærer dig et af mine online produkter til en værdi af 399,- kr. for din ulejlighed. Men kun hvis du møder op personligt. Du har ikke noget at tabe! Normalt koster det 2500,- for en session med mig i halvanden time. Her får du 2 timer i mit selskab gratis + du får et online produkt, som jeg normalt sælger for 399,- kr.

Det er jeg villig til at give dig bare for at møde dig

Jeg er ikke pistolsælger. Det kan ikke lade sig gøre at sælge personlig udvikling på den måde, hvis det skal foregå etisk. Og det er den eneste måde, jeg opererer på! Hvis LEEP ikke er relevant for dig, så har jeg ikke nogen glæde af at have dig med på holdet. For jeg lever af den tilfredshed og de resultater, jeg skaber. Men hvis LEEP er et match, så er der ingen tid at spilde, for dit liv venter på dig!
 

Hvis du tænker, “ja, det lyder godt med LEEP og den der opdatering og de konkrete redskaber, men jeg magter ikke at være i en gruppe”.


Til det kan jeg sige, at de fleste andre har det på NØJAGTIG samme måde. Indtil at de faktisk møder de andre og oplever den power, der er i at være en del af et funktionelt og udviklende fællesskab.

Efter 14 LEEP-hold siden 2010 er det ikke en påstand - men et faktum. “Jamen Niia, du forstår det ikke, det er helt anderledes med mig, fordi..“ Jo, jeg forstår det udemærket.

Du har brændt nallerne på at sidde i grupper, hvor nogen har annekteret rummet med glæden over at høre deres egen stemme, og hvor der har siddet en facilitator, der har været fagligt dygtig, men som ikke har anet, hvordan man forvalter en gruppedynamik. Men det sker ikke her. 

Erfaringen viser, at de 3 dage om måneden, vi mødes, er de 3 dage, du glæder dig mest til. De er levende, rørende, fulde af følelser, ny bevidsthed, aha-oplevelser, kortvarig frustration og langvarig forløsning. 

For når du er i en gruppe, har du støttesupport og kan lære af andres erfaringer. Når du lærer at sige det højt, sige til og fra, bede om hjælp, være sårbar og powerful i en gruppe, så er det også lettere at gøre det i virkeligheden efter at have øvet det i et safe space.

Lad os mødes helt uforpligtende - og om ikke andet har vi haft 2 timer i hinandens selskab.

Jeg lover, at det bliver din tid værd.

 

Ses vi?


In grace
Niia

Har du brug for personlig sparring? Så booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig IKKE om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.