Hvem ser dig?

I dag skal du møde Kristina. 

Kristina var et svært sted i sit liv, da hun startede på LEEP tilbage i foråret 2017. Hun var udfordret på stort set alle de vitale livsområder: Selvomsorg, helbred, parforhold/familieliv og arbejdsliv. 

Selvom det var op ad bakke, gav hun ikke op! Et år efter hun afsluttede sin LEEP-uddannelse, fik jeg denne mail fra hende: 

“Kære Niia

Du har sagt noget om mig, som har ændret mit syn på mig selv og min måde at være i livet på radikalt. På modul 6 på LEEP-uddannelsen, hvor jeg var fuldstændig smadret fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt, sagde du til mig: “Der er så meget power inde i dig. Hvis du bare kunne se det, jeg ser”. Og du sagde det med en oprigtighed og inderlighed, som jeg aldrig har oplevet fra noget andet menneske før i hele mit liv. 

Din sætning og måden at sige den på gav mig et indtryk og en følelse af, at der også kunne være en anden virkelighed for mig. At det måske ikke var alle, der havde klaret det så godt som mig. De tanker vidner om, at selv om livet har givet mig nogle hårde slag, har jeg rejst mig op igen og igen og kæmpet videre. At det kræver et helt særligt mod eller power at stå imod og igennem.

At du sagde, som du gjorde, og måden, du sagde det på, gav mig også et indtryk af, at du oprigtigt interesserer dig for dem, du hjælper. At man ikke er et ligegyldigt nummer i rækken sammen med alle de andre. At du vil mig.

Jeg ser det, du gør og siger som en slags fremkaldervæske i et gammelt fotostudie. Et par dråber af det du er, siger eller gør, får mit billede af mig selv til at stå skarpere og mere klart, og jeg kommer til at fremstå som den, jeg virkelig er.

Jeg tror, at det taler ind i, at jeg har en dyb overbevisning om, at det er vores fødselsret at blive elsket, som vi er. At ethvert menneske, uanset dets forudsætninger, baggrund, dramaer, misbrug, svigt, har ret til at leve et værdigt liv.

Jeg har været igennem en masse ting og har fået bearbejdet og healet en masse på LEEP. I dag har jeg selv glæden af at hjælpe andre mennesker med at blive mødt med værdighed og i øjenhøjde og blive set, som dem de i virkeligheden er - og ikke igennem en diagnose. 

Min baggrund har givet mig en utrolig stor indlevelsesevne, empati og rummelighed overfor de mennesker, jeg arbejder med. Nu er det mig, der får lov til at fungere som fremkaldervæske for andre mennesker, som har brug for at blive set, som dem de er.

At du sagde det, du sagde dengang, har gjort, at jeg fik en tro på og fik mig til at handle på det, som min intuition sagde var rigtigt for mig og fjerne den frygt, som stod i vejen. 

Jeg skiftede karriere, blev skilt, begyndte at styrke min krop, startede på min drømmeuddannelse og fortsatte med at udforske det spirituelle på min egen måde. I dag lever jeg et liv i integritet, kærlighed, nærvær, tro og tillid (for det meste af tiden :-)) Jeg er ikke længere tillært hjælpeløs. 

Jeg kan mærke efter og transformere mine erfaringer. 
Tak for dig, Niia.

Kærlige tanker fra 
Kristina Støchkel, Coach og mentor"

 

Vil du også forandre dit liv?

Så kom med på LEEP-uddannelsen, der starter på mandag d. 28. januar. LEEP er både en uddannelse og et personligt udviklingsforløb - men overordnet er det en ny bevidsthed.

Du lærer at opgradere dig til den næste mulige udgave af dig selv. Samtidig får du redskaber til bedre at optimere og navigere i dit liv NU og fremover! Og det er en game changer - det viser erfaringen.

Da jeg lavede LEEP, lavede jeg den uddannelse, jeg selv gerne ville have gået på. 

En uddannelse, hvor du er i centrum. Du skal ikke være en kopi af mig, men den bedste version af dig selv. Der er den tid og plads, det kræver at skabe en reel forandring frem for “ok, så ved jeg det”.

Her skal du ikke være “den gode elev” - her er du dig selv. Masken og rustningen hænger du med overfrakken. Forandring starter med at forholde sig til tingene, som de er. Alt andet er “sugar on shit” og ikke reel forandring. Ingen behøver at bruge deres navle som hat, selvom vi arbejder i de dybe lag. Vi går præcist ind i en problematik. Finder krogen/mønsteret i den, tillader processen og kommer ud på den anden side. Forandret, med værdighed, og på en måde, der beriger de andre i gruppen.

På LEEP er du V.I.P. 

LEEP er ikke en uddannelse, hvor du sidder på skolebænken i 8 måneder hver dag fra kl. 8-16. Tværtimod. Vi mødes 3 dage om måneden, og erfaringen viser, at det er de 3 dage, du glæder dig mest til. De er levende, rørende, fulde af følelser, ny bevidsthed, aha-oplevelser, kortvarig frustration og langvarig forløsning.
 

Hvad får du på LEEP?

  • En facilitator - mig - der har gået vejen selv, og som er kendt for at holde energien i et rum, så der både er plads til fordybelse, proces, lethed og latter.
  • Kompleks viden brækket ned til let omsættelig viden og trin-for-trin processer.
  • Gennemarbejdet og opdateret undervisningsmateriale.
  • Lækker frokostbuffet og fuld forplejning.
  • Et 24/7 online forum.
  • Online adgang til teori og undervisning mellem livemodulerne.
  • Gode omgivelser: Lyse indbydende lokaler og omsorgsfulde assistenter
  • Og en gruppe, der om 5 minutter bliver den vigtigste support, du nogensinde har haft!

 

Du kan se mere om LEEP her.

 

In grace
Niia

Har du brug for personlig sparring? Så booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig IKKE om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.