Ville du ønske, at livet bare kunne forandre sig NU?

 

Så lad mig skabe rammerne for, at den ønskede forandring finder sted nu

Du behøver ikke gå igennem den proces alene. Jeg guider dig, griber dig og skubber dig fremad, når du har brug for det.

De sidste 20 år har jeg faciliteret processer, uddannelse og sessioner for tusindevis af mennesker med det formål, at få det guld der er indeni frem i lyset, så du selv, andre og verden kan få glæde af det.

Jeg hjælper dig med at blive klar over og overkomme, hvor du bremser dig selv.
Vi finder frem til det vigtigste sted at sætte ind for at opnå den ønskede forandring.

Du kan bruge 1:1 sessioner til at perspektivere og få en ny tilgang til strategiske, organisatoriske, mellemmenneskelige eller personlige udfordringer. Du kan vælge en enkelt session eller et forløb nedenfor. 

Coaching, samtale og/eller kropsterapi

For dig, der er har brug for en kropsbalancering, er stressramt, eller som bare ikke orker flere ord, så er kropsterapi et kraftfuldt værktøj.

Jeg har arbejdet professionelt med kropsterapi siden 1999.

Er det din første session anbefaler jeg at du booker 2 timer.

Placeholder Image

Lad mig hjælpe dig til at kunne selv

Du behøver ikke at gå alene ind i det ukendte og selv finde vej i mørket. Du kan få hjælp, støtte og den nødvendige viden let leveret og bearbejdet til trin-for-trin processer.

Jeg ser dig, indtil du kan få øje på dig selv.

Det bliver kaldt meget forskelligt: personligt lederskab, personlig udvikling, realisering af mål og realisering af potentiale. Overordnet handler det om at skabe et liv med mening.

Det er kraftfuldt at opleve, hvordan du forandrer dit liv ved at forandre dig selv. Når du står sikkert i dig selv, kan du være helhjertet og autentisk til stede i livet.

Sammen finder og løser vi dine problemstillinger. 

Placeholder Image

Pernille Melsted
Coach & Forfatter

"I virkeligheden er der kun én måde at beskrive det, som Niia kan: PRØV DET!

Niia er i ordets bogstaveligste forstand en sand healer. Hendes kompetencer og erfaring er enestående, hendes talent åbenlyst og hendes visdom uendelig. Jeg nærer uhæmmet respekt for Niias arbejde, hendes autencitet og fuldstændigt unikke evne til at se, mærke, rumme, holde og ikke mindst gøre det abstrakte konkret, det usagte sagt og det uforløste fuldstændig trygt. For mig har Niia altid været personificeringen af tillid, accept og kærlighed."

Placeholder Image

Caroline Søeborg Ahlefeldt
professionelt bestyrelsesmedlem og serie-iværksætter

"Jeg søger Niia igen og igen, hendes behandlinger er enestående. Niia formår som ingen anden gennem sit arbejde med kroppen at forløse, bearbejde og nære dét som er og dét som har behov. Jeg tror aldrig det er sket at jeg er gået fra en af Niias behandlinger uden at føle mig transformeret - og uden at sende hende en taknemmelig tanke: forskellen før og efter er mærkbar, forunderlig og meget dyb."

Placeholder Image

Mette Holbæk
Producent på People’s Press

“Det er svært for mig at forklare, hvad Niia gør ved dig under en behandling. Alligevel vil jeg uden tøven anbefale alle at besøge hende, for uanset hvad dit udgangspunkt er, er jeg overbevidst om, at Niias sikre hænder vil forløse noget i dig. Hun er overmåde kompetent, 100% rolig og tilstede og altid, altid, altid en stor og horisontudvidende oplevelse at være i hænderne på.”

3 simple trin til at forstå dig selv

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag Niia's gratis e-bog om hvorfor du handler som du gør.