Tag kontrollen tilbage

kontrol Feb 19, 2019

I dag inviterer super fuldmånen dig til at afslutte de sidste 18 år. Hvis du ser livet som en læringsrejse, så svarer det til at gå op i fuldt pensum i disse dage!

Så… Hvis du føler dig udfordret igen, igen, igen, igen, så velkommen i klubben!

Vi er ved at skifte spilleplade. Der er nye spilleregler her. “Fortryd”-tasten er væk - det er alvor. På den gamle spilleplade lykkedes du, hvis du fik succes i form af pengemagtindflydelsetaletid m.m. Det gav dig adgang til en række privilegier.

Om det foregik etisk, ansvarligt, bæredygtigt eller ej, var mere en modalitet end en dealbreaker.

Sådan er det ikke på den nye spilleplade. 

Viktor Frankl* skrev i 1946, at der kun findes to racer af mennesker: De anstændige og de uanstændige.

Når det kommer til anstændighed, så handler det ikke om race, køn, alder, nationalitet, intellekt eller noget som helst andet. Det handler om anstændighed. Om etisk adfærd. Om at gøre det rigtige. Om at kæmpe for det gode.

Slørene falder. Maskerne falder. Det skarpe dagslys møder det lyssky. Globalt, nationalt, i samfundet, i familierne, i vores egen krop, sjæl og psyke.

Det er tid til at fjerne spindelvævene fra dine inderste dybeste lag. Det er tid til at tilbageerobre din fornuft og skabe rammer til at tænke en tanke til ende, mærke indad, forbinde dig med dit eget hjerte og være til stede i kontakten med andre.
 

Start med at tage kontrollen tilbage over din tid og din opmærksomhed

Sæt rammer for, hvordan du bruger din dag, og for hvordan, af hvem og af hvad du lader dig distrahere. Helt lavpraktisk, så:

 1. Fjern ALLE notifikationer på din:
  • telefon
  • tablet
  • computer.
    
 2. Sæt en grænse for hvornår - og hvor meget - du:
  • tjekker mail
  • scroller på sociale medier
  • ser underholdning.
    
 3. Afmeld ALLE nyhedsbreve i din indbakke, som ikke giver dig “ziiing”: 
  Hvis du af forskellige grunde skal følge med, så kan du oprette en ny gratis mail - fx Gmail - til formålet. Du ændrer blot emailadressen på de nyhedsbreve, det drejer sig om. På den måde bliver du ikke overvældet i din indbakke på daglig basis. Igen, tjek mails i et bestemt tidsrum, som du fastsætter.
   
 4. Hver dag: Beslut dig for, hvad der er de vigtigste ting, du SKAL nå i dag:
  • Listen må max være på 5 punkter.
  • Jeg foreslår, at din træning og selvomsorg står som prioritet nr. 1! Selvomsorg er ikke egoistisk. Det er afgørende nødvendigt for, at du har overskud til at handle bevidst frem for at være i hovedløs reaktion. Det kan du høre mere om i mit sidste blogindlæg.

 

Start her og se, hvad der sker. Lad os få fejet for egen dør og begynde at gøre det, vi ved virker, men som vi har udskudt at gøre. Reducér støjen og skru op for meningen i dit liv.

Gør det og se, hvad der sker. Det er en gamechanger!


In grace
Niia

*Neurolog og psykiater Viktor Frankl udgav i 1946 bogen “Man's Search for Meaning“ (på dansk: “Psykologi og eksistens”) efter at have overlevet rædslerne i koncentrationslejre under 2. verdenskrig. Et hovedværk - og et must-read i min mening.

 

 

Har du behov for en session, så kan du booke tid herunder.

BOOK TID HER

Hold forbindelse og få tilbud og nyheder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og får de seneste nyheder og gode tilbud. Dine informationer bliver ikke delt med andre.

Jeg bryder mig ikke om SPAM og skriver kun når jeg har noget relevant på hjertet.